Οι Aaron Paul και Bryan Cranston του Breaking Bad λανσάρουν μάρκα αλκοολούχου ποτού

18:34 3/8/2019 - Πηγή: Fortune

της Emily Price

Μια ουρά σχηματίζεται αργά έξω από το Napoleon House στη Νέα Ορλεάνη, καθώς ο Bryan Cranston και ο Aaron Paul ολοκληρώνουν τη γνωριμία και την εξοικείωσή τους με το μπαρ του εστιατορίου. Η παρουσία τους υποτίθεται ότι θα ήταν έκπληξη, αλλά από την ουρά των τουλάχιστον 200 ατόμων καταλαβαίνεις ότι κάποιος δεν κράτησε

το μυστικό. Σε λίγα λεπτά θα ανοίξουν οι πόρτες και το δίδυμο θα βγάλει ποτά για το τεράστιο πλήθος έξω – μια ομάδα παρευρισκομένων από το Tales of the Cocktail, ένα ετήσιο συνέδριο κοκτέιλ που διοργανώνεται στην πόλη. Στο πλήθος αυτό περιλαμβάνεται ένας αριθμός επαγγελματιών μπάρμαν και ιδιοκτητών μπαρ – ο Paul και ο Cranston δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι, όμως, οι ιδιοκτήτες ενός ολοκαίνουργιου εμπορικού σήματος μεσκάλ με την επωνυμία Dos Hombres.

Γι’ αυτή την τεράστια ουρά μπορεί επίσης να φταίει ο Paul. Λίγες ώρες νωρίτερα, ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram γνωστοποιώντας ότι αυτός και ο Cranston σχεδίαζαν να σερβίρουν κοκτέιλ εκείνη την ημέρα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσε την πλατφόρμα για να μοιραστεί ένα μυστικό: το Instagram ήταν επίσης ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να ανακοινώσουν επίσημα το brand την προηγούμενη εβδομάδα.

Το δίδυμο κατάφερε να βγει από τη μπάρα για λίγα λεπτά, για να μιλήσει για το εμπορικό σήμα προτού ανοίξουν οι πόρτες – πρώτα σε μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων και αργότερα στο ευρύ κοινό. «Τον λατρεύω αυτόν τον τύπο. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα», λέει ο Cranston στο Fortune. «Η σειρά τελείωσε και σταματήσαμε να βλεπόμαστε κάθε μέρα». Οι δυο τους ήθελαν να συνεργαστούν, αλλά πίστευαν ότι ίσως είναι πολύ νωρίς για μια νέα συνεργασία επί της οθόνης.

«Νομίζω ότι όλοι πρόκειται απλώς να συσχετίσουν τους δυο μας με το Breaking Bad αυτή τη στιγμή, παρόλο που η σειρά έχει τελειώσει εδώ και τόσο καιρό», λέει ο Paul. «Ακόμη και όταν αρχίσαμε να αφήνουμε δημοσίως υπονοούμενα για συνεργασία, όλοι υπέθεσαν αμέσως ότι σχετίζονταν με το Breaking Bad, παρόλο που δεν εμφανιζόμασταν όπως στη σειρά αλλά όπως είμαστε πραγματικά και δείχναμε ότι υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια. «Είμαστε ηθοποιοί», αστειεύεται ο Cranston.

Μόλις διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι κοινό στην οθόνη, ο Paul πρότεινε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εισέλθουν στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών. Στη συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε στο μεσκάλ. «Είμαι fan του μεσκάλ εδώ και πολλά χρόνια», τονίζει ο Paul. Όπως θυμάται, μεγάλωσε πίνοντας ουίσκι κι όταν μυήθηκε στο μεσκάλ το ερωτεύτηκε αμέσως.

Keywords
Τυχαία Θέματα