Ο ειδικός μηχανισμός βράβευσης των Corporate Affairs Excellence Awards πιστοποιείται για πρώτη φορά από την Deloitte

13:38 3/2/2020 - Πηγή: Fortune

Τα «Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA)», ο μόνος θεσμός βραβείων Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα που διοργανώνεται από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διεξάγονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε συνεργασία με την Deloitte, της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής ελεγκτικών, συμβουλευτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Με αυτή την κίνηση ο ΤΕΥΠ επιθυμεί να θωρακίσει ακόμη περισσότερο το κύρος των βραβείων, δίνοντάς τους προστιθέμενη

αξία.

Ανθή Τροκούδη | Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Corporate Affairs Excellence Awards 2020 Δημήτρης Κουτσόπουλος | Διευθύνων Σύμβουλος Deloitte Greece Αλήθεια Διακάτος | Partner and Risk Advisory Leader at Deloitte Greece Ρηνέτα Μήτση | Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των CAEA 2020 Ελένη Καραγιαννίδου | Υπεύθυνη Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) Βασίλης Λώλας | Πρόεδρος Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Συγκεκριμένα, η Deloitte Ελλάδος αναλαμβάνει να πιστοποιήσει την ασφαλή και ορθή λειτουργία της της διαδικασίας, μέσω της οποίας θα αναδειχθούν τα φετινά βραβεία. Χάρη στη συνεργασία αυτή δημιουργείται προστιθέμενη αξία σε όλους τους υποψήφιους ενώ παράλληλα ενισχύεται ακόμη περισσότερο το ήδη υψηλό κύρος του θεσμού, που εντάσσεται στις δραστηριότητες του ΤΕΥΠ της ΕΕΔΕ.

Δημήτρης Κουτσόπουλος | Διευθύνων Σύμβουλος Deloitte Greece Βασίλης Λώλας | Πρόεδρος Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)

Ο CEO της Deloitte Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε σχετικά με την συμβολή της εταιρείας στα βραβεία: «Τα Corporate Affairs Excellence Awards, με τη σφραγίδα της ΕΕΔΕ, αποτελούν ένα διαχρονικό θεσμό ανάδειξης των καλύτερων πρακτικών στην Ελλάδα, για έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα της σημερινής επιχειρηματικότητας. Η δική μας συνεισφορά έγκειται στην πιστοποίηση και την ανάδειξη της εγκυρότητας του θεσμού, με στόχο να προσθέσουμε αξία σε μια διοργάνωση που επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία στον κλάδο των Εταιρικών Υποθέσεων».

Ο Πρόεδρος του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Βασίλης Λώλας, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που μια εταιρεία σαν την Deloitte, συνεισφέρει στην ενίσχυση του έργου των Corporate Affairs Excellence Awards 2020. Πρόκειται για μια συνεργασία, που ενισχύει περαιτέρω το ήδη υψηλό κύρος των βραβείων και αποδεικνύει έμπρακτα το όραμά μας κάθε χρόνο να εξελίσσουμε και να βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες του θεσμού, τόσο σε επίπεδο περιεχόμενου όσο και σε επίπεδο συνεργασιών».

Project Manager του έργου έχει οριστεί από την πλευρά των Corporate Affairs Excellence Awards, η Ρηνέτα Μήτση, Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των CAEA 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα