Νέα σημαντική διάκριση για την CollegeLink

H CollegeLink, αφού έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό Hub με 30,500+ ταλαντούχους νέους, διευρύνει συνεχώς το πελατολόγιο της. Όλο και περισσότερες καταξιωμένες και ανερχόμενες εταιρείες την εμπιστεύονται για την κάλυψη των αναγκών τους σε Internships & Entry-mid Level θέσεις.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της λάνσαρε μία νέα υπηρεσία που μέχρι στιγμής δεν υπήρχε στην αγορά των Recruiting Platforms. Γίνεται λόγος για το HFR (Hands Free

Recruitment), μέσω του οποίου έχει βοηθήσει περισσότερες από 100 εταιρίες να μειώσουν σημαντικά το κόστος και φυσικά το Time to Hire φτάνοντας από την επικοινωνία της εκάστοτε ανάγκης μέχρι τις πρώτες συνεντεύξεις σε μόλις 12 ημέρες.

Πέρα από την ελληνική αγορά η CollegeLink έχει ήδη εξυπηρετήσει μέσω της υπηρεσίας πελάτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το HFR αποτέλεσε αφορμή να βραβευτεί στην κατηγορία Most Innovative HR Consulting στα φετινά HR Awards. Όπως αναφέρει ο Ήμελος Γιάννης, συνιδρυτής της CollegeLink: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη βράβευση, καθώς είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας μας τον τελευταίο χρόνο. Προσπαθούμε συνεχώς να καινοτομούμε και είμαστε πολύ περήφανοι για την ανταπόκριση ως προς τα αποτελέσματα της δουλειάς μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα