Η Wall Street «βλέπει» bull market στο Bitcoin, λέει η Bank of America

09:42 19/5/2021 - Πηγή: Fortune

Το άνοιγμα long θέσεων στο Bitcoin είναι η σημαντικότερη κατηγορία συναλλαγών στη Wall Street, σύμφωνα με τη fund manager survey της Bank of America Merrill Lynch.

Σημειώνεται πως η έρευνα έγινε σε δείγμα 194 διαχειριστών κεφαλαίων ύψους 592 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίοι, κατά πλειοψηφία,

θεωρούν ότι το trading στο bitcoin και το άνοιγμα long θέσεων, δηλαδή το «ποντάρισμα» στην άνοδο του δημοφιλέστερου κρυπτονομίσματος, αποτελεί την πλέον δημοφιλή συναλλαγή, καθώς θεωρούν ότι έρχεται bull market – παρά τη διολίσθηση στις τιμές των κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η τάση «long Bitcoin» υπήρξε το δημοφιλέστερο trading, σύμφωνα με την έρευνα της BofA, και τον Ιανουάριο του 2021, ωστόσο κατόπιν έπεσε στη δεύτερη θέση, με το «long tech» να παίρνει την πρωτοκαθεδρία.

Η έρευνα σημειώνει ότι ο χαρακτηρισμός πιο «πολυσύχναστο trading» έχει συσχετιστεί με σχετικές «κορυφές», όπως στην τεχνολογία τον Σεπτέμβριο 2018 και τον Σεπτέμβριο 2020, αλλά και το δολάριο ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2015 και τον Ιανουάριο του 2017.

To άρθρο Η Wall Street «βλέπει» bull market στο Bitcoin, λέει η Bank of America δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα