Η Mega Brokers πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work

12:52 4/4/2022 - Πηγή: Fortune

Η Mega Brokers με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work, μετά από μια διεξοδική αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Η πιστοποίηση Great Place to Work αποδίδεται σε εταιρείες και οργανισμούς, που ξεχωρίζουν για το εξαιρετικό εργασιακό τους περιβάλλον, τις παροχές προς το προσωπικό και την κουλτούρα τους. H Mega Brokers διαγράφει τα τελευταία χρόνια μια πορεία σημαντικής ανάπτυξης. Η διάκριση

αυτή αποτελεί όμως την κορύφωση καθώς προέρχεται αποκλειστικά από το ανθρώπινο δυναμικό της Mega Brokers και αντανακλά το υψηλό επίπεδο αποδοχής του εταιρικού οράματος.

Η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε μια σειρά θεσμοθετημένων προνομίων & παροχών με τις οποίες αποδεικνύει έμπρακτα στους ανθρώπινο δυναμικό της, την αναγνώριση της συμβολής τους στις πρωτιές της Εταιρείας. Ο Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίουδήλωσε: «Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Mega Brokers στην αγορά και οι επιτυχίες της, είναι έργο όλων των ανθρώπων της εταιρείας. Στην Mega Brokers νιώθουμε μία μεγάλη οικογένεια που λειτουργεί ομαδικά και έχει αναπτύξει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης. Το αναπτυξιακό μας πλάνο, θα συνεχιστεί με προσήλωση όλο το 2022 έχοντας ως προτεραιότητα το όραμα, την αποστολή και τις αξίες και φυσικά τους ανθρώπους μας».

To άρθρο Η Mega Brokers πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα