Dell: Βοηθά τους επαγγελματίες να παραμένουν παραγωγικοί όπου και αν βρίσκονται με έξυπνα και ασφαλή commercial PCs

13:43 20/5/2020 - Πηγή: Fortune

Η Dell Technologies (NYSE: Dell) αποκαλύπτει τα πιο έξυπνα και ασφαλή commercial PCs στις βραβευμένες της σειρές Latitude, Precision και OptiPlex για να καταστήσει την εργασία πιο αποδοτική και ασφαλή, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεται ένας εργαζόμενος. Ως το πιο βιώσιμο χαρτοφυλάκιο υπολογιστών της βιομηχανίας, οι νέες συσκευές προάγουν περαιτέρω τη δέσμευση της Dell

για βιωσιμότητα με ανακυκλωμένα υλικά και συσκευασίες συνοδευόμενες από πιστοποιήσεις EPEAT Gold.

Οι επαγγελματίες μπορούν να εργαστούν πιο έξυπνα με το Dell Optimizer, μια αυτοματοποιημένη τεχνολογία βελτιστοποίησης που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), διαθέσιμη πλέον στις συσκευές Latitude, Precision και OptiPlex. Το ενσωματωμένο λογισμικό μαθαίνει πως εργάζεται ο χρήστης και προσαρμόζεται για να βοηθήσει τους χρήστες να παραμένουν εστιασμένοι στις λειτουργίες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Λειτουργεί στο παρασκήνιο με στόχο να βελτιώσει τη συνολική απόδοση των εφαρμογών, να επιτρέπει ταχύτερη είσοδο (log-in) στο σύστημα και ασφαλείς αποσυνδέσεις (lock outs), να περιορίσει την ηχώ και τον θόρυβο του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια διασκέψεων και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

«Το PC διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στον τρόπο που επαναπροσδιορίζουμε την εργασία μας, αναζητώντας πως θα είμαστε πιο παραγωγικοί» ανέφερε ο κ. Darrel Ward, Senior Vice President, Client Product Group, Dell Technologies. «Από τη στιγμή που ο χρήστης ξεκινά τη μέρα του έως την τελευταία κλήση συνδιάσκεψης της ημέρας, χρειάζεται ένα PC που να προσαρμόζεται στον τρόπο της εργασίας του. Γι’ αυτό προωθούμε καινοτομίες όπως τεχνητή νοημοσύνη, μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας, ηχεία κορυφαίας ποιότητας για αποτελεσματικές συνδιασκέψεις, πιο μικρές διαστάσεις και υποστήριξη 5G, όλα αυτά παράλληλα με την βιωσιμότητα»

«Είναι σημαντικό να προσφέρουμε τον βέλτιστο συνδυασμό φορητότητας και χαρακτηριστικών παραγωγικότητας. Οι επαγγελματίες αναζητούν μια συσκευή που θα γνωρίζουν ότι προσφέρει οτιδήποτε χρειάζονται για να ολοκληρώσουν την εργασία τους» ανέφερε η κ. Maribel Lopez, ιδρύτρια και principal analyst, Lopez Research. «Οι εργαζόμενοι θέλουν μεγαλύτερες οθόνες σε μικρότερες διαστάσεις, εξαιρετικά ηχεία για άριστη ποιότητα επικοινωνίας, δυνατότητα άμεσης επιλογής μεταξύ Wi-Fi και 5G και ενσωματωμένες δυνατότητες AI που βελτιστοποιούν την απόδοση και περιορίζουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος- βοηθώντας τους να εργαστούν αποδοτικότερα και ταχύτερα οπουδήποτε και αν βρίσκονται»

Εκτόξευση παραγωγικότητας με τα πιο έξυπνα επιχειρησιακά PCs στον κόσμο

Νέα έξυπνα μοντέλα Latitude PCs και μοντέλων 2-σε-1 προσαρμόζονται στον τρόπο που οι άνθρωποι εργάζονται. Η νέα ultra-premium σειρά 9000 και η επανασχεδιασμένη σειρά 7000 χρησιμοποιούν chassis από επεξεργασμένο αλουμίνιο, προσφέρουν μεγάλη αυτονομία, μια σειρά από εντυπωσιακές οθόνες με πολύ μικρά πλαίσια και στις 4 πλευρές για ακόμα καλύτερη εμπειρία απεικόνισης. Διαθέσιμα με επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel® vPro® και Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) που προσφέρουν σχεδόν τριπλάσια ταχύτητα, τα νέα μοντέλα Latitude παρέχουν στις επιχειρήσεις ισχύ, απόδοση και παγκόσμια συνδεσιμότητα.

Για στελέχη και επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά και χρειάζονται τον απόλυτο συνδυασμό σχεδίασης, ισχύος και συνδεσιμότητας, το Latitude 9510 είναι  το μικρότερο και πιο ελαφρύ commercial PC με οθόνη 15 ιντσών. Με βάρος που ξεκινά από 1,4 κιλά, προσφέρει ενσωματωμένο 5G, έως 34 ώρες αυτονομία μπαταρίας, και μια προηγμένη εμπειρία τηλεδιάσκεψης με εξαιρετικά ηχεία και μικρόφωνα. Παρέχει την ισχύ και την απόδοση που απαιτούν οι ομάδες εργασίας για να είναι παραγωγικές οπουδήποτε και αποτελεί το πρώτο commercial PC με πιστοποίηση Project Athena-verified με επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel® vPro®.Σχεδιασμένα με ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και φορητότητας, τα νέα Latitude 7410 και 7310 είναι τα μικρότερα commercial laptops με οθόνες 14 και 13 ιντσών αντίστοιχα. Διαθέσιμο επίσης και ως 2-σε-1, το νέο  Latitude 7410 προσφέρει την πρώτη οθόνη 4Κ στην κατηγορία, με χαμηλές εκπομπές μπλε ακτινοβολίας, σε ένα premium PC για επιχειρήσεις, με στόχο καλύτερη οπτική απόδοση σε εφαρμογές ανάγνωσης και οπτική άνεση.

Σχεδιασμένοι για δημιουργούς και για επαγγελματίες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις και όμορφη σχεδίαση χωρίς το μέγεθος και το βάρος των παραδοσιακών φορητών workstations, τα Dell Precision 5550 και 5750 είναι οι μικρότεροι στον κόσμο και πιο λεπτοί φορητοί σταθμοί εργασίας με οθόνη 15 και 17 ίντσες αντίστοιχα. Αρχιτέκτονες και μηχανικοί μπορούν να δουν και να κάνουν περισσότερα με οθόνες 16:10, σχεδίαση InfinityEdge και στις 4 πλευρές (έως και HDR 400). Το ολοκαίνουριο Precision 5750 χαρακτηρίζεται επίσης ως VR/AR και AI-ready για να χειριστεί λειτουργίες rendering ταχύτερα, λεπτομερείς απεικονίσεις και σύνθετες εφαρμογές προσομοίωσης.

Μικρά desktops με έξυπνη σχεδίαση

Για κλάδους όπως ο τομέας της υγείας και της εκπαίδευσης οι οποίοι βασίζονται σε συσκευές desktops, η Dell παρουσίασε επανασχεδιασμένα μοντέλα OptiPlex σε μορφή tower και αναβαθμισμένα μοντέλα all-in-one με ευέλικτη σύνθεση σε σχεδιάσεις που απαιτούν μικρό χώρο στο γραφείο.

Τα πιο ασφαλή commercial PCs, με εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο

Τα στελέχη των τμημάτων ΙΤ έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν έτοιμες λύσεις,

ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι εργαζόμενοί τους – χάρη στο Unified Workspace. Υποστηρίζοντας εργαζόμενους που απασχολούνται από απόσταση, τα τμήματα ΙΤ μπορούν να καθορίσουν με ευκολία ποιες συσκευές θα εγκαταστήσουν για να υποστηρίξουν καλύτερα τις ανάγκες των εργαζομένων, το είδος της εργασίας τους και την τοποθεσία στην οποία εργάζονται με το νέο Workforce Persona QuickStart της Dell.

Διαθεσιμότητα:

Τα Latitude 9510, 7410 και 7310 είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελία.Τα Dell Precision 5550 και 5750 θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές Ιουνίου.Η υπηρεσία Workforce Persona QuickStart είναι άμεσα διαθέσιμη.

Πρόσθετες πηγές

Γνωρίστε πως η Dell βοηθά τις επιχειρήσεις να υλοποιούν λύσεις απομακρυσμένης εργασίαςΓια τις νεότερες ενημερώσεις σχετικά με τα commercial PCs και τα νέα της Dell Technologies, συνδεθείτε στο Twitter και LinkedIn.

Keywords
Τυχαία Θέματα