Brown Hotels Collection: Ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία​

20:56 8/8/2020 - Πηγή: Fortune

SPONSORED CONTENT

Συστήθηκε στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά µέσα από την επιθυµία των ιδρυτών της να δηµιουργήσουν ξενοδοχεία που προβάλλουν στους επισκέπτες την πραγµατική κουλτούρα της πόλης, µε γνώµονα το πάθος για την ανεπανάληπτη εµπειρία φιλοξενίας των Brown Hotels. Τα Brown Hotels απευθύνονται στους ανήσυχους ταξιδιώτες που µε γνώµονα την ιδιαίτερη αισθητική θέλουν να ζήσουν τον παλµό της πόλης. Η φιλοσοφία της αλυσίδας βασίζεται στη βαθιά αφοσίωση

στην εξυπηρέτηση των φιλοξενούµενων, το ιδιαίτερο design, την καινοτοµία, το στιλ και την αυθεντικότητα.  Στο portfolio της αλυσίδας ανήκουν τα Brown TLV, Brown Beach House, The Poli House, Dave Gordon, The Lighthouse, Dave Levinsky, καθώς και τα Villa Brown Jerusalem και Villa Ba’Moshava, ενώ διαθέτει επίσης και το ξενοδοχείο Brown Beach House Croatia. Η Brown Hotels Collection εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστηµα 2019-2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της, µε νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερµανία, Κύπρο και Ηνωµένο Βασίλειο.

Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

  Το ολοκαίνουργιο Brown Acropol στην Πλατεία Οµονοίας άνοιξε τις πόρτες του. Διαθέτει 165 δωµάτια µε διαφορετική διακόσµηση, εστιατόριο για πρωινό, γυµναστήριο και spa. Στον Rooftop Lounge, το skybar µε την ανυπέρβλητη θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ξεχωρίζει για τη vintage ατµόσφαιρα, τα signature cocktails και το άψογο service. Προτεραιότητα, όπως και όλων των Brown Hotels, είναι η υγεία και ασφάλεια τόσο των φιλοξενούµενων όσο και των εργαζοµένων, διαθέτοντας το υγειονοµικό πρωτόκολλο Health First του υπουργείου Τουρισµού. Η σταδιακή επιστροφή στην καθηµερινότητα δίνει την ευκαιρία να καλωσορίσει τους επισκέπτες του µε την πεποίθηση ότι είναι ασφαλείς και να τους προσφέρει την ανεπανάληπτη εµπειρία φιλοξενίας των Brown Hotels. Το στρατηγικό πλάνο για την επέκταση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της εταιρείας συνεχίζεται, µε το άνοιγµα τεσσάρων επιπλέον ξενοδοχείων στην Αθήνα, µε πρώτο το DAVE Red Athens, που σε συνδυασµό µε την ανανεωµένη πλατεία Οµονοίας θα αναπλάσουν την περιοχή, όπως και οι επόµενες επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Για τον  Leon Avigad, ιδρυτή των Brown Hotels «το Brown Acropol βρίσκεται στο αληθινό κέντρο της πόλης, σε µια Πλατεία µε µεγάλη ιστορία. Γνωρίζαµε από την αρχή ότι αυτό το µέρος είναι ιδανικό για εµάς. Πιστεύουµε ότι η Αθήνα είναι ο πλέον ανερχόµενος προορισµός. Η Ελλάδα έχει πολλά να προσφέρει στον ταξιδιώτη, πολλά περισσότερα από τα πανέµορφα νησιά της – η Αθήνα είναι µια πόλη ζωντανή, µε έντονη καλλιτεχνική, πολιτιστική και νυχτερινή ζωή και είµαστε όλοι ενθουσιασµένοι που παίρνουµε µέρος στην ουσιαστική αναβίωσή της. Νιώθουµε ότι συµβάλλουµε στην αναγέννησή της!».

Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Οι επενδύσεις του οµίλου Brown Hotels συνεχίζονται µε το βλέµµα στο µέλλον και µια δυναµική και αισιόδοξη απάντηση στις απαιτητικές στιγµές του τουρισµού. Παράλληλα, ο όµιλος φροντίζει να συνεργάζεται µε ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία και προµηθευτές, δίνοντας έτσι µια επιπλέον ώθηση στην τοπική οικονοµία.  Επενδύσεις για τις οποίες Leon Avigad δηλώνει:  «H Brown Hotels Collection ταιριάζει απόλυτα µε την ελληνική κουλτούρα. Αυτή τη στιγµή επενδύουµε πάνω από 200.000.000 σε κτίρια, που αναδιαµορφώνουµε µε πλήρη σεβασµό στην ιστορία τους σε urban και resort ξενοδοχεία. Πιστεύουµε πολύ στην Αθήνα, µε έµφαση την πλατεία Οµονοίας και την πέριξ περιοχή, παράλληλα σχεδιάζουµε ένα µεγάλο ξενοδοχείο στο Σούνιο, και αναζητούµε διαρκώς νέες ευκαιρίες που µπορούµε να συνδέσουµε µε την κουλτούρα της Brown Hotels Collection. Δεν είναι καθόλου εύκολο, ιδιαίτερα σε µια κρίσιµη και απαιτητική περίοδο που έχουµε να αντιµετωπίσουµε πολλές προκλήσεις. Ωστόσο είµαστε πεπεισµένοι ότι, παρά τις δυσκολίες, στο άµεσο µέλλον η κατάσταση στην Ελλάδα θα είναι συναρπαστική!».

Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Το Brown Acropol καλωσορίζει τους επισκέπτες του, προσφέροντάς  τους με ασφάλεια την ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας των Brown Hotels.​

*To άρθρο δημοσιεύεται στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα