Aρκετό μυστήριο υπάρχει γύρω από το τι σχεδιάζει η Apple για τα νέα iPhone 12 με συνδεσιμότητα 5G

18:43 8/9/2020 - Πηγή: Fortune

Σε μερικές εβδομάδες η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα της iPhone για το 2020 και οι φήμες πληθαίνουν.

Αν έχετε κολλήσει με το πρώτης γενιάς iPhone SE επειδή λατρεύετε τις τετραγωνισμένες γωνίες του, τα νέα iPhone

ίσως είναι φτιαγμένα για σας. Όπως επισημαίνει το The Verge, φημολογείται ότι η Apple ετοιμάζει ένα εντελώς νέο design με τετραγωνισμένες αντί για στρογγυλεμένες γωνίες. Κι αν κρατάτε το SE εξαιτίας του μικρότερου μεγέθους του, τότε ίσως υπάρχουν κι άλλα καλά νέα για σας.

Όλα δείχνουν ότι φέτος το iPhone θα έχει συνδεσιμότητα 5G, που μεταφράζεται σε μεγαλύτερες ταχύτητες δεδομένων – μόλις τα δίκτυα μπορέσουν να τις προσφέρουν με αξιοπιστία.

Βεβαίως, υπάρχει και αρκετό μυστήριο γύρω από τα επόμενα iPhone – οι διαρροές στον τύπο δεν είναι τόσες όσες ας πούμε αυτές που αφορούν τις πρόσφατες συσκευές Google Pixel ή Samsung Galaxy – αλλά όσα γνωρίζουμε φτάνουν για να σκιαγραφήσουμε τι σχεδιάζει η Apple.

Το πιθανότερο είναι ότι θα λανσαριστούν τέσσερα νέα iPhone φέτος, σε αντίθεση με τα τρία προηγούμενα χρόνια όπου η εταιρεία παρουσίασε τρία νέα μοντέλα κάθε χρόνο.

– Ένα νέο μοντέλο 5,4 ιντσών, που θα έχει μικρότερη οθόνη από το 5,8 ιντσών iPhone 11 Pro  και γενικότερα θα είναι μια μικρότερη συσκευή.

– Ένα σχετικά φτηνό μοντέλο 6,1 ιντσών – ίδιο μέγεθος οθόνης όπως το iPhone 11 – με παρόμοια χαρακτηριστικά όπως το 5,4 ιντσών …αδερφάκι του.

– Ένα δεύτερο, ακριβότερο μοντέλο 6,1 ιντσών με ανώτερα χαρακτηριστικά.

– Ένα νέο μοντέλο 6,7 ιντσών που θα έχει μεγαλύτερη οθόνη από το 6,5 ιντσών iPhone 11 Pro Max και μάλλον θα είναι και γενικά πιο μεγάλο σε μέγεθος.

Αρχικά, οι φήμες προήλθαν από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίος προβλέπει εδώ και χρόνια με αξιοπιστία τα μεγέθη και τις λειτουργίες των νέων iPhone. Η The Wall Street Journal επιβεβαίωσε τα συγκεκριμένα μεγέθη οθόνης τον Απρίλιο και την περασμένη εβδομάδα το ίδιο μετέδωσε το Bloomberg.

Η Apple έχει διατηρήσει την ίδια βασική σιλουέτα για το iPhone, με τις γνωστές στρογγυλεμένες πλευρές, από το iPhone 6, ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε το 2014. Όμως, φέτος, οι φήμες λένε ότι τα νέα iPhone ίσως έχουν επίπεδες άκρες, επιστρέφοντας στο σχέδιο των iPhone 4, iPhone 5 και iPhone SE, όπως υπενθυμίζει το The Verge. Ή του πρόσφατου iPad Pros, αν θέλετε ένα πιο πρόσφατο σημείο αναφοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα