Apple: Παραγγελία για επιπλέον 75 εκατ. iPhone 5G για φέτος

10:36 1/9/2020 - Πηγή: Fortune

Να κατασκευάσουν τουλάχιστον 75 εκατ. iPhone 5G αργότερα φέτος ζήτησε η Apple από τους προμηθευτές της, σχεδόν σε ευθυγράμμιση με την περασμένη χρονιά, σε μία ένδειξη πως η ζήτηση για το πιο σημαντικό προϊόν της εταιρείας διατηρείται εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας και ύφεσης.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο γίγαντας της τεχνολογίας με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας προβλέπει ότι οι αποστολές

των iPhone επόμενης γενιάς ενδέχεται να φτάσουν τα 80 εκατ. το 2020, σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν γνώση του θέματος. Η Apple σχεδιάζει να λανσάρει τέσσερα νέα μοντέλα τον Οκτώβριο με ασύρματες ταχύτητες πέμπτης γενιάς, διαφορετικό σχεδιασμό και ευρύτερη επιλογή μεγεθών οθόνης.

Καθώς αναμένεται να ανανεώσει τα προϊόντα της το φθινόπωρο, η Apple ετοιμάζει ένα νέο iPad Air με edge-to-edge οθόνη σαν το iPad Pro, δύο νέες εκδόσεις Apple Watch και τα πρώτα της ακουστικά over-ear, εκτός της μάρκας Beats. Επίσης, ένα μικρότερο ηχείο HomePod βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα