Apple Arcade: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών της Apple

13:14 11/9/2019 - Πηγή: Fortune

του Jonathan Vanian

Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες του Apple Arcade στο χθεσινό event για το iPhone 11 στην έδρα της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Η Ann Thai, μια αξιόπιστη πηγή για προϊόντα του app store της Apple, είπε ότι οι συνδρομητές του Apple Arcade θα εξασφαλίζουν

δωρεάν τον πρώτο μήνα της συνδρομής τους και θα μπορούν να μοιράζονται την υπηρεσία με έως και πέντε μέλη της οικογενείας τους.

Η συνδρομητική υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 150 χώρες, ανέφερε η Thai.

Στην παρουσίαση της Apple ανακοινώθηκε ότι οι συνδρομητές του Apple Arcade θα έχουν πρόσβαση σε 100 exclusive παιχνίδια που θα «τρέχουν» μόνο σε προϊόντα της Apple, όπως το iPhone, το iPad, οι υπολογιστές Mac, και η συσκευή Apple TV.

Η Thai είπε επίσης ότι η νέα υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών θα επιτρέπει στους συνδρομητές να παίζουν τα παιχνίδια απευθείας από το App Store, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να πληρώνουν για κάθε μεμονωμένη εφαρμογή. Οι άνθρωποι θα μπορούν επίσης να παίζουν τα παιχνίδια offline, από τις συσκευές Apple τους, και η υπηρεσία θα συγχρονίζει το gameplay ώστε να μπορεί ένας παίκτης να παίζει π.χ. από το iPad του κι ύστερα να συνεχίζει από το iPhone του το παιχνίδι από εκεί που το άφησε.

Το App Store θα έχει μια ξεχωριστή ενότητα αφιερωμένη στο Apple Arcade που θα δείχνει στους ανθρώπους τα πιο πρόσφατα παιχνίδια κάθε μήνα και άλλο περιεχόμενο όπως π.χ. οδηγούς για games.

Η συνδρομητική υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών της Apple έρχεται σε μια στιγμή όπου κορυφώνεται η μάχη μεταξύ της Microsoft, της Google και της Amazon για την κυριαρχία στον νέο κλάδο των υπηρεσιών gaming στο cloud. Σε αντίθεση με τις άλλες παρεμφερείς συνδρομητικές υπηρεσίες βιντεοπαιχνιδιών στο cloud που προσφέρονται από Google και Microsoft, η Apple αναφέρει στο σχετικό προωθητικό υλικό της ότι το Apple Arcade μπορεί ο χρήστης «να το κατεβάσει και να το παίξει, online ή offline».

Keywords
Τυχαία Θέματα