Τα αθλητικά κανάλια της Nova με 19,90 ευρώ το μήνα

Δελτίο Τύπου: Η συναρπαστική εμπειρία των καναλιών Novasports τώρα μόνο με 19,90 ευρώ το μήνα για πάντα! Οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αγωνιστικής δράσης της αγαπημένης τους ομάδας στα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσα από αποκλειστικές μεταδόσεις υψηλής ποιότητας.

Στα κανάλια Novasports, προβάλλονται σε αποκλειστικότητα οι αγώνες και των 18 ομάδων της Super League,

όλοι οι εντός έδρας αγώνες της AEK στη Football League 2, τα 15 από τα 16 παιχνίδια κάθε αγωνιστικής στο UEFA Champions League, συμπεριλαμβανομένων των αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων και τα 23 από τα 24 παιχνίδια κάθε αγωνιστικής στο UEFA Europa League. Επίσης, από τα αθλητικά κανάλια της Nova μεταδίδονται οι αγώνες της Euroleague Basketball και μαζί οι πιο συναρπαστικοί αγώνες των ελληνικών διοργανώσεων Basket League και Volley League. Όλα αυτά με περιγραφές και σχόλια από το καλύτερο δημοσιογραφικό επιτελείο.

Σε αυτό το πλούσιο κι ελκυστικό αθλητικό θέαμα έχουν τη δυνατότητα πλέον να αποκτήσουν πρόσβαση όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play, μόνο με 19,90 ευρώ το μήνα για πάντα.

Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν τώρα στην υπηρεσία Nova 3Play και να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα μέσα από τα κανάλια Novasports, θα αποκτήσουν δωρεάν όλο τον εξοπλισμό, την εγκατάσταση, αλλά και την υπηρεσία Nova ΗD για 12 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε :

Στα καταστήματα Forthnet και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών.Στο www.nova.gr/novasports.Στο 18345 (αστική χρέωση/λεπτό).

The post Τα αθλητικά κανάλια της Nova με 19,90 ευρώ το μήνα appeared first on busted.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
nova προσφορα 19 90, athlitika kanalia
Τυχαία Θέματα