Βίντεο αναπαράστασης του φόνου της Ρίβα απο τον Πιστόριους!

Ένα βίντεο για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ αναμένεται να μεταδώσει το αυστραλιανό κανάλι Channel Seven, με τον Όσκαρ Πιστόριους να αναπαριστά τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Το συγκεκριμένο

βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς παραμένει άγνωστο γιατί δεν προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η δίκη του παραολυμπιονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από μια μικρή καθυστέρηση, λόγω αξιολόγησης από ειδικούς σε ψυχιατρικά θέματα.

Στα πλάνα που θα προβληθούν, ο αθλητής εμφανίζεται χωρίς τα προσθετικά του μέλη σε ένα σαλόνι και στη συνέχεια προτάσσει το δεξί του χέρι σαν να κρατά όπλο.

Στη συνέχεια εμφανίζεται να είναι στα τέσσερα και να σέρνει ένα γυναικείο σώμα, όπως ακριβώς έγινε το βράδυ της δολοφονίας

Η αναπαράσταση έχει κινηματογραφηθεί στο επονομαζόμενο «δωμάτιο στοιχείων» κατά τη διάρκεια της προανάκρισης του κατηγορούμενου και, όπως ορίζει ο νόμος, θα έπρεπε να παραμείνει στην αποκλειστική κατοχή της δικαιοσύνης, μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου.

Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου απαιτούν εξηγήσεις για το πώς δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα, ενώ άγνωστο παραμένει το πώς βρέθηκε το βίντεο αυτό στη διάθεση του αυστραλιανού καναλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα