Πώς θα καταλάβεις αν έχεις ικανοποιήσει την κοπέλα σου σεξουαλικά;

Το σεξ είναι πηγή ζωής και παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου, στη ψυχολογία του, στη δουλειά του και φυσικά στη σχέση του.

Εύκολα, λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις αν ικανοποιείς τον/την σύντροφό σου στο κρεβάτι, αν προσέξεις λίγο τη συμπεριφορά του.

Μια έρευνα που έγινε στην Αμερική με θέμα τη σεξουαλική ζωή των γυναικών, κατέληξε στα 5 μυστικά μιας ικανοποιημένης σεξουαλικά γυναίκας.

1) Θέλει κι άλλο σεξ

Μια γυναίκα που περνάει πραγματικά καλά στο κρεβάτι θέλει συνέχεια και άλλο καθώς αποδείχθηκε πως 2 στις 3 λαχταρούν και άλλη ηδονή. Όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως επιθυμούν και άλλη σεξουαλική επαφή. Οι γυναίκες έχουν δώσει στο σεξ έναν ευρύ ορισμό και συνεπώς, μπορεί απλά να θέλουν να αισθάνονται σεξουαλικές. Έτσι, θα μπορούσατε να την πάρετε ένα τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και να της πείτε πόσο πολύ την σκέφτεστε ή ακόμα καλύτερα να της αφήσετε κάποιο σημείωμα και να της γράψετε πόσο θα θέλατε να φορέσει το βράδυ τα καυτά κόκκινα εσώρουχά της.

2) Ξέρει πως είναι καυτή

Οι ικανοποιημένες γυναίκες δεν υποφέρουν ποτέ απο χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σύμφωνα με την έρευνα, 4 στις 5 γυναίκες νομίζουν πως οι σύντροφοί τους, τις θεωρούν απίστευτα σέξι. Νοιώθουν καλά με τον εαυτό τους και ποτέ δε σχολιάζουν αρνητικά τα σώματα άλλων γυναικών.

3) Μιλάει για το σεξ

Όταν μια γυναίκα έχει καλή σεξουαλική ζωή , ξέρει πολύ καλά τι θέλει και δεν ντρέπεται να το εκφράσει. Το 87% των ικανοποιημένων γυναικών θα μιλήσει ανοιχτά και θα ζητήσει αυτό που επιθυμεί απο το σύντροφό του. Είναι σημαντικό και εσείς να την ενθαρρύνετε για να είναι ακόμα πιο ειλικρινής. Επίσης, κάποιοι ειδικοί, ισχυρίζονται, πως τις περισσότερες φορές κάνουμε στους άλλους, όσα θα ήθελαν να μας κάνουν. Αυτό σημαίνει πως, αν για παράδειγμα η γυναίκα σας, σας αγκαλιάζει συνέχεια, θέλει να κάνετε ακριβώς το ίδιο σε αυτήν.

4) Έχει ως στόχο την απόλαυση

Για τη σεξουαλικά ικανοποιημένη γυναίκα, ο υπέρτατος στόχος είναι η απόλαυση και όχι ο οργασμός. Μπορεί να ακούγεται τρελό, μα είναι αλήθεια. Η έρευνα έδειξε πως 3 στις 4 γυναίκες πιστεύουν πως η σεξουαλική ευχαρίστηση κάνει τον οργασμό λιγότερο αναγκαίο. Αυτό άλλωστε είναι μια ανακούφιση για εσάς, καθώς δεν αγχώνεστε για να φτάσετε τη σύντροφό σας σε οργασμό και με αυτό τον τρόπο είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τα καταφέρετε.

5) Δεν τη νοιάζει το μέγεθος

Η κλισέ φράση πως το μέγεθος μετράει είναι ψέμα και ήρθε η ώρα να ξεπεραστεί. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι η τεχνική, το πόσο καλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Μόνο το 7% των σεξουαλικά ικανοποιημένων γυναικών, απάντησε πως το μέγεθος είναι απαραίτητο για την ευχαρίστηση τους, ενώ το 93% διαφώνησε. Το μέγεθος δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο η τεχνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα