Πέρασε τη Βαλένθια η Σεβίλλη

Δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για… προσπέρασμα η Σεβίλλη, ύστερα από τη χθεσινή ισοπαλία (1-1) της Βαλένθια στο γήπεδο της Θέλτα.

Οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν με σκορ 2-0 στην έδρα της Αλμερία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Primera Division και πέρασαν εκείνοι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ιμπόρα με μακρινό σουτ, έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Το δεύτερο γκολ για λογαριασμό της Σεβίλλης σημείωσε ο Κόκε πέντε λεπτά αργότερα, καθώς εκμεταλλεύτηκε με υποδειγματικό τρόπο την μπάλα που πήγε πάνω του μετά την απόκρουση του Χουλιάν.

Στο 91’ η Αλμερία λίγο έλειψε να μειώσει σε 1-2, μετά από λάθος που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο Ιμπόρα απέκρουσε την τελευταία στιγμή, λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας του Μπέτο. Η Σεβίλλη πέρασε στην τέταρτη θέση, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο (εκείνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει αναβληθεί εξ αιτίας τη συμμετοχής των «μερένχες» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Keywords