Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια ο Γκλέτσος με τον ξάδελφό του (ΦΩΤΟ)

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Στυλίδας με τοπικούς φορείς, επιστήμονες και τους ψαράδες της περιοχής για την επίλυση θεμάτων στο Μαλιακό Κόλπο θα εξελισσόταν σε οικογενειακό καβγά.

Εμπλεκόμενοι στη φασαρία, ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος και ο χρυσαυγίτης ξάδερφός του Απόστολος Γκλέτσος.

Σύμφωνα

με το lamiastar.gr, όλα ξεκίνησαν όταν «εισέβαλε» απρόσκλητος ο χρυσαυγίτης ξάδερφος Απόστολος Γκλέτσος και επιτέθηκε φραστικά στον δήμαρχο Στυλίδας.

Τα αίματα άναψαν όταν ο περιφερειακός σύμβουλος Απ. Γκλέτσος θέλησε να κάνει ερωτήσεις στην εκπρόσωπο του λιμεναρχείου Στυλίδας σχετικά με τους ελέγχους που διενεργούνται.

Ο δήμαρχος, εκτός εαυτού, άρχισε να φωνάζει σε πολύ έντονο ύφος, όταν όμως ο περιφερειακός σύμβουλος άρχισε να κάνει κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο... Μάλιστα κάποια στιγμή ο δήμαρχος είπε «φύγε από εδώ πριν να ειναι αργά».

Ο κ. Γκλέτσος φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα καλώντας τον περιφερειακό σύμβουλο να βγουν μαζί έξω.

Εκεί, όπως καταγγέλλει ο χρυσαυγίτης Απόστολος Γκλέτσος, προπηλακίστηκε από τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Μάλιστα, πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και το περιστατικό έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα