Ο νεαρός Μελάς υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά;

Την υποψηφιότητα του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικού Συμβούλου, Γιάννη Μελά (αριστερά στην φωτογραφία), προωθούν κάποιοι, απέναντι σ' αυτή του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. Όπως, αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στο parapolitika.gr, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες, με τον νεαρό να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που έχει δεχτεί. Στην περίπτωση που προχωρήσει η συγκεκριμένη υποψηφιότητα, θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τα δεδομένα για τον

απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες, ο κ. Μιχαλολιάκος, προσπαθεί να κλείσει το μέτωπο που έχει ανοίξει με την "Θύρα 7" και τον Ολυμπιακό. Παρά τα όσα λέει δεξιά, κι' αριστερά, οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, αναφέρουν ότι: "δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει τις δύο πλευρές". Απεναντίας, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, θεωρούν "τελειωμένο" (και δικαίως) τον νυν δήμαρχο.

ΑΞΙΖΕΙ: Ο εικονιζόμενος δεξιά, επίσης Δημοτικός Σύμβουλος, Σαράντος Ευσταθόπουλος, παραμένει προς το παρόν στην Δημοτική Παράταξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου, αν και είναι λογικό να κάνει δεύτερες σκέψεις, μετά το άλμα της γενιάς που γίνεται στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα