Μέμος Μπεγνής: "Δεν θέλω επαφές με τον πατέρα μου"

Ο Μέμος Μπεγνής, σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, εξήγησε τον λόγο που δεν θέλει να κάνει παιδί, κι εξομολογήθηκε ότι δεν έχει καλή σχέση με τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι χάρηκε όταν χώρισαν οι γονείς του, ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει καλή σχέση με τον πατέρα του, απάντησε:

«Όχι, καθόλου!», ενώ συνέχισε μιλώντας για το αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους: "Μπορεί, ίσως, τι

να σου πω; Δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα και να μιλήσω ανοιχτά για τον πατέρα μου, απλά δεν έχω επαφή με αυτόν τον άνθρωπο. Και ούτε θέλω να έχω. Φυσικά δεν θέλω το κακό του, ούτε κρατάω μένος ή κακία. Θέλω να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, αλλά ως εκεί".

Με αφορμή τη συζήτηση για τον πατέρα του, ο Μέμος Μπεγνής αιτιολόγησε και το γιατί δεν θέλει να γίνει πατέρας.

"Καταρχήν, εγώ δεν θα γίνω ποτέ μπαμπάς! Δεν είναι αυτό το όνειρό μου, ούτε να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Μα το 90% των παντρεμένων χωρίζουν σήμερα. Οπότε, τι μου λες; Δεν είμαι άνθρωπος για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Μεγαλώνουμε με τα κοινωνικά κουτάκια που μας ‘επιβάλλουν’ να κάνουμε ορισμένα πράγματα. Εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι από αυτά. Θέλω να ζω όπως ζω σήμερα. Ελεύθερος. Μία οικογένεια και ένα παιδί δεν θα με έκανε ευτυχισμένο – θα με έπνιγε. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την παιδική μου ηλικία, αλλά με τα ‘θέλω’ μου. Δεν είμαι έτοιμος και δεν πρόκειται να γίνω ποτέ έτοιμος για τέτοιες ευθύνες. Θεωρώ ότι είμαι ώριμος γιατί γνωρίζω τι θέλω. Γουστάρω τα ταξίδια μου, τους φίλους μου, αλλά όχι. Δεν θέλω παιδί".

Keywords
Τυχαία Θέματα