Κατέθεσαν Σκουρλέτης-Παππάς για τον "κουμπαρά"

"Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση που θα μας βγάλει από την κρίση. Στον λάκκο που σκάβει η τωρινή κυβέρνηση θα πέσει η ίδια" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στον Εισαγγελέα εφετών, που διερευνά τα περί δωροδοκίας βουλευτών που έχει καταγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις Προεδρικές εκλογές.

Ειδικότερα ο κ.

Σκουρλέτης εξερχόμενος του Εφετείου δήλωσε:

"Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο της δικαιοσύνης. Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια της κυβέρνησης για αντιστροφή της πραγματικότητας έχει ως στόχο να συγκαλύψει το φιάσκο που έχει υποστεί από τη δήθεν απομάκρυνση από το μνημόνιο και το Δ.Ν.Τ. Στο λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα μας βγάλει από την κρίση".

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η κατάθεση του Νίκου Παππά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κλήθηκε και ο ίδιος στον Εισαγγελέα για να καταθέσει για τις ίδιες καταγγελίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον εισαγγελέα Σκουρλέτης-Παππάς για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών-Την Δευτέρα καταθέτει και ο Νίκος ΚωνσταντόπουλοςΣτον εισαγγελέα την Δευτέρα ο Νίκος Κωνσταντόπουλος-Για τις αποκαλύψεις του περί εξαγοράς βουλευτών στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠαρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του Σκουρλέτη!-Μίλησε για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι
Keywords
Τυχαία Θέματα