Η συγκίνηση του Στίβεν Χόκινγκ για το Όσκαρ του Εντι Ρέντμεϊν

Με δάκρυα στα μάτια παραδέχθηκε ο Στίβεν Χόκινγκ πως παρακολούθησε την ταινία «The Theory of Everything», για την οποία ο Εντι Ρέντμεϊν απέσπασε το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου ερμηνεύοντας τον ίδιο τον Χόκινγκ.

Ο διάσημος αστροφυσικός έδωσε τα συγχαρητήριά του στον ηθοποιό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. «Συγχαρητήρια στον Έντι Ρέντμεϊν, ο οποίος κέρδισε ένα Όσκαρ

ερμηνεύοντας εμένα στην ταινία “The Theory of Everything”. Μπράβο, Έντι, είμαι περήφανος για σένα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τις προηγούμενες μέρες σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως «νομίζω ότι ο Έντι Ρέντμεϊν με ερμήνευσε πολύ καλά. Μερικές φορές νόμιζα ότι ήμουν εγώ. Νομίζω ότι η αφοσίωση του Έντι θα έχει ένα μεγάλο συναισθηματικό αντίκρισμα».

Ο Ρέντμεϊν, στον ευχαριστήριο λόγο του μόλις ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, αφιέρωσε την επιτυχία του σε όλους όσοι πάσχουν από Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση και κυρίως στον Στίβεν Χόκινγκ και την οικογένειά του, λέγοντας ότι αυτό το βραβείο είναι δικό τους. «Θα το φυλάω και υπόσχομαι ότι θα το φροντίζω. Θα το γυαλίζω και θα το ξεσκονίζω», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα