"Η Ρίβα και ο Πιστόριους δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις"

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στους London Times η μητέρα της Ρίβα, Τζουν Στέενκαμπ, η κόρης της τής είχε εκμυστηρευτεί ότι αν και το ζευγάρι είχε περάσει πολλές νύχτες μαζί, δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις καθώς το 29χρονο μοντέλο φοβόταν να φτάσει η σχέση σε αυτό το επίπεδο. “Δεν θα κοιμόταν με τον Όσκαρ, αν δεν ήταν σίγουρη” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για όσα ισχυρίστηκε ο Πιστόριους, ότι πέρασε τη Ρίβα για εισβολέα όταν την πυροβόλησε τα ξημερώματα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013, η μητέρα της θεωρεί οτι ο παραολυμπιονίκης είπε ψέματα στο δικαστήριο και πως ήξερε ποιός ήταν.

Στη συνέντευξή της η Τζουν λέει πως η κόρη της ήξερε οτι δεν θα ήταν ευτυχισμένη με τον “αστατο” Πιστόριους και πως είχε αποφασίσει να λήξει τη σχέση τους.

“Ήταν άτυχη η Ρίβα που τον γνώρισε. Αργά ή γρήγορα κάποιον θα σκότωνε. Το πιστεύω αυτό”, λέει η 68χρονη Τζουν.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Πιστοριους είπε οτι με τη Ρίβα σχεδίαζαν να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Σύμφωνα με την Τζουν όμως η κόρη της είχε αμφιβολίες.

H Τζουν Στέενκαμπ περιγράφει τον Πιστόριους, μεταξύ άλλων, ως κυκλοθυμικό, αλαζόνα και κτητικό. Λέει επίσης πως ο “πολεμοχαρής” Πιστόριους πυροβόλησε τη Ρίβα σε μια έξαρση ζήλιας και μετά την αποτελείωσε με τρεις επιπλέον σφαίρες ώστε εκείνη “να μην μπορεί να πει στον κόσμο τι ακριβώς συνέβη”.

Η Τζουν και ο σύζυγός της Μπάρι έχουν παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους. “Η Ρίβα ήταν “δώρο Θεού” λέει η μητέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα "μαλακά" ο Πιστόριους!

Απογοητευμένοι οι γονείς της Ρίβα από την ετυμηγορία για Πιστόριους

Keywords
Τυχαία Θέματα