Για την πρόταση γάμου και την ηλικία της μίλησε η Έλενα Ράπτη (VIDEO)

Για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τα media και που τα αντιμετωπίζει πλέον αλλά και για τη σχέση της με μικρότερο άνδρα, μίλησε η Έλενα Ράπτη.

«Παλιότερα που ήμουν πιο μικρή, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ…Μία έξοδος γραφόταν σε 10 έντυπα, 10 εκδηλώσεις δεν γραφόταν πουθενά, οπότε έφτασα στο άλλο άκρο και δεν έβγαινα καθόλου» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε:

«Τώρα προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και εννοώ…

να κάνω αυτό που σκέφτομαι. Νιώθω την ανάγκη να βγω, θα βγω. Νιώθω την ανάγκη να κάνω παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους, θα κάνω. Αυτό σημαίνει ότι θέλω να βρεθώ σ’ ένα νυχτερινό κέντρο και να γυρίσω στο σπίτι στις 6; Ναι θα βρεθώ και θα είμαι κοντά στους ανθρώπους που θέλω να υπερασπιστώ».

Σχετικά με τη διαφορά ηλικίας και τη σχέση της με έναν μικρότερο άντρα, η ίδια είπε: «Εμένα ανάγκη μου είναι να επικοινωνώ. Να μπορώ να νιώθω ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου, με καταλαβαίνει, με νοιάζεται και με προστατεύει. Γιατί έξω από το σπίτι μπορεί να είμαι πάρα πολύ δυναμική, μέσα στο σπίτι είμαι πιο γήινη, πιο εύθραυστη. Κι εκεί εγώ χρειάζομαι μια σταθερή αγκαλιά ενός ανθρώπου που είναι προσγειωμένος, που ξέρει να δίνεται και να υπερασπίζεται» και επεσήμανε:

«Δεν είχα ξεφύγει ποτέ στο θέμα της ηλικίας, γι’ αυτό και για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο».

Tέλος αποκάλυψε την ηλικία της και πως έχει ακόμη καιρό να σκεφτεί μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου!

Keywords
Αναζητήσεις
elena rapti ypsos
Τυχαία Θέματα