Εθνική συσπείρωση χωρίς Σαμαρά-Βενιζέλο θέλει ο Μουτσινάς

Την ανάγκη η χώρα να συσπειρωθεί, καθώς ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει "να ορθώσει το ανάστημα" και να διαχειριστεί την κατάσταση, εάν γίνει κυβέρνηση, εξέφρασε από το βήμα της βουλής ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών Πάρις Μουτσινάς.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι στην εθνική συσπείρωση αυτή δεν έχουν θέση ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά ούτε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σχετικά με τον προϋπολογισμό, τον χαρακτήρισε ανάπηρο πριν καν ψηφιστεί, ενώ αναφέρθηκε σε οικονομικά στοιχεία που αποτυπώνουν και την κοινωνία. Όπως τόνισε, "συγκρίνοντας τα στοιχεία των ετών 2013-2014 έχει καταρρεύσει το ΑΕΠ κατά 25% και το χρέος έχει αυξηθεί, δεν είναι επιτυχίες για θριαμβολογείτε» και πρόσθεσε ότι «βλέπουμε ότι και η υγεία και παιδεία έχουν υποβαθμιστεί".

Στη συνέχεια φωτογράφισε κάποιον βουλευτή, τονίζοντας ότι "θα επιστρέψω την κριτική που μου ασκήθηκε από συνάδελφο στο πρόσωπό μου, ο οποίος αυτός το 2010 μιλούσε στο περιστύλιο να εφαρμόσουμε το πρώτο μνημόνιο και πίεζε και το 2011, ενώ τώρα το παίζει σφόδρα αντιμνημονιακός. Πρέπει να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές".

Keywords