Διορίστηκε και ο "συγκεντρωσιάρχης"» του Αλέξη Τσίπρα

Άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανήκει στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, «αποκαταστάθηκε» προ ημερών. Όπως έγραψε το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, πρόκειται για τον «συγκεντρωσιάρχη» του σημερινού πρωθυπουργού, Γιώργο Πιαντέ, που έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο σε όλες τις εκδηλώσεις του

κόμματος, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Τσίπρας, και ο οποίος διορίστηκε πριν από λίγες ημέρες ως ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Με τον ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου, όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, γνωρίστηκε κατά τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης που τελικά δεν έγινε ποτέ. Ήταν τέλη Αυγούστου του 1999 όταν σχεδιαζόταν η οργάνωση του Φεστιβάλ Νεολαίας του τότε Συνασπισμού. Ωστόσο, ο μεγάλος σεισμός του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα ματαίωσε τα πάντα. «Από τότε όλα κυλούσαν με ρυθμούς καταιγίδας.

Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, συνέδρια, πρόεδρος του κόμματος, εκλογές 2009, εκλογές Μάη και Ιούνη 2012, ευρωεκλογές 2014», είχε πει σε συνέντευξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα