Δαβάκης σε Δόκιμους: Καλείστε να συμβάλλετε στο να παραμείνουν ισχυρές οι Ε.Δ.

Τη συμβολή των νέων Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (Δ.Ε.Α.) του Πεζικού στη διατήρηση της ισχύος του Ελληνικού Στρατού στις μονάδες που θα κληθούν να υπηρετήσουν, ζήτησε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Θανάσης Δαβάκης, μιλώντας προς αυτούς κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Αυτή η Σχολή σας έδωσε τις απαιτούμενες βάσεις

για να μπορέσετε να γίνετε αυριανοί πολίτες με αξίες και ιδανικά και να αποτελέσετε χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο ΥΦΕΘΑ, για να προσθέσει: «Ως Δόκιμοι πλέον αξιωματικοί του Πεζικού μας, καλείστε και σεις να συμβάλλετε ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις να παραμείνουν ισχυρές σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων και να εξακολουθούν να αποτελούν εγγυητή της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας του Έθνους»

Ο κ.Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διευθύνσεως Πεζικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Ιωάννη Χρονόπουλο, παραβρέθηκε στην τελετή αποφοιτήσεως των 107 νέων Δ.Ε.Α. Πεζικού, οι οποίοι μετά από τετράμηνη φοίτηση, αποφοίτησαν σήμερα από τη Σ.Ε.Α.Π. στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ στο πλαίσιο της ομιλίας του αναφέρθηκε επίσης και στον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στην Κρήτη στην εθνική άμυνα.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα