«Μπάσιμο» από τον ΟΤΕ TV στην μπάλα

Στο Ισπανικό Πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει να ταξιδεύει τους συνδρομητές του ο ΟΤΕ TV.

Η ανανέωση των αποκλειστικών δικαιωμάτων της Primera Division είναι το ζητούμενο για την ομάδα του καναλιού, η οποία ανακοίνωσε τις συμφωνίες για δημοφιλή αθλητικά γεγονότα. Η μεγάλη κίνηση ήταν η επέκταση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ ως το 2019! Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο ΟΤΕ TV θα έχει την αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Basket League.

Η συμφωνία αφορά στις αγωνιστικές περιόδους 2015/16, 2016/17, 2017/18 και 2018/19 και περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων στην κανονική περίοδο και των playoffs του πρωταθλήματος, καθώς και όλων των εντός έδρας φιλικών αναμετρήσεων. Ακόμη, ο ΟΤΕ TV ανανέωσε τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης του Γερμανικού Πρωταθλήματος για τα επόμενα 2 χρόνια, έως το 2017, εξασφαλίζοντας το σύνολο των αγώνων της Bundesliga και της Bundesliga 2, συμπεριλαμβανομένου του Supercup και των playoffs για κάθε πρωτάθλημα.

Ακόμα, η Serie A TIM παραμένει και την επόμενη τριετία αποκλειστικά στην τηλεοπτική στέγη του ΟΤΕ TV, προσφέροντας ποιοτικό αθλητικό θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου έως και τη σεζόν 2017-2018. Στον ΟΤΕ TV θα παραμείνει και το NBΑ έως το 2018, με 170 live μεταδόσεις τον χρόνο. Τέλος, ολόκληρη η Formula 1 και οι καλύτεροι πιλότοι του πλανήτη θα φιλοξενούνται για άλλα τρία χρόνια στα κανάλια ΟΤΕ Sport.

Keywords