Απίστευτο! Πολιτικός δήλωσε ότι βαριέται να πάει στην κηδεία του Μαντέλα (ΦΩΤΟ)

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η είδηση ότι ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Τσεχίας, Τζίρι Ρουσνόκ, δήλωσε στον υπουργό Αμυνας ότι δεν έχει καμία όρεξη να πάει στην κηδεία του ηγέτη – συμβόλου, Νέλσον Μαντέλα.

Ο Ρουσνόκ εκμυστηρεύτηκε στον διπλανό του στο Κοινοβούλιο της χώρας ότι ελπίζει να γλιτώσει την κηδεία του Νέλσον Μαντέλα,

ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η συνομιλία ήταν ιδιωτική, καταγράφηκε και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.

Απευθυνόμενος στον υπουργό Αμυνας, Βλαστιμίλ Πίτσεκ, είπε «Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα πάει στη θέση μου. Τρέμω στην ιδέα ότι θα πάω. Έχω ένα γεύμα και επίσης ένα δείπνο φίλε μου, αλλά φοβάμαι ότι θα είμαι υποχρεωμένος να πάω. Δεν έχω καμιά όρεξη»

Η συνομιλία ακούστηκε από τα μικρόφωνα του κοινοβουλίου και στη συνέχεια μεταδόθηκε από τη δημόσια τσεχική τηλεόραση.

Το πρωτόκολλο προβλέπει την παρουσία του προέδρου της χώρας, ωστόσο, ο Μίλος Ζέμαν αναρρώνει από ένα τραύμα στο γόνατο και, όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να εκπροσωπήσει τη χώρα ο πρωθυπουργός Ρουσνόκ.

Ο Τζίρι Ρουσνόκ, ο οποίος μόλις προηγουμένως είχε απευθύνει συλλυπητήριο μήνυμα εκφράζοντας τη «βαθειά του οδύνη» μετά τον θάνατο του Μαντέλα, ζήτησε συγγνώμη για τα λόγια του σήμερα με σύντομο μήνυμα που έστειλε στα τσεχικά μέσα ενημέρωσης, παραδεχόμενος ότι ήταν ανάρμοστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα