Αμετανόητος ο παιδοκτόνος: "Δεν μετανιώνω για κάτι που δεν έκανα"


Αμετανόητος εμφανίζεται ο 27χρονος Βούλγαρος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την στυγερή δολοφονία της ίδιας του της κόρης. Της μικρής Άννυ που έπεσε θύμα των αδιανόητων πράξεών του...
"Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που δεν έκανα", λέει ο παιδοκτόνος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι νέες ανακρίσεις για την υπόθεση.

Τι λέει ο δικηγόρος του

"Φοβάμαι για την ζωή του", δηλώνει ο δικηγόρος του 27χρονου Βούλγαρου.

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να υποστηρίζει πως δεν διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα και δεν σκότωσε την 4χρονη Άννυ ο πατέρας,

ο οποίος κρατείται στις Φυλακές Κέρκυρας.

Μιλώντας στο newsIT, ο δικηγόρος του Σάββα, Παναγιώτης Χρυσικάκης, τόνισε ότι "ο Σάββας αρνήθηκε τον διορισμό δικηγόρου. Τον ανέλαβα μετά την απολογία του. Δεν έχει μετανιώσει για κάτι γιατί υποστηρίζει πως δεν το έκανε".

"Ο Σάββας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση όπως θα ήταν ο κάθε άνθρωπος που θα είχε βρεθεί σε αυτή τη δεινή θέση. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αισθάνεται διωκόμενος και υποστηρίζει ότι δεν το έχει κάνει", προσθέτει ο δικηγόρος του.

Στις φυλακές Κέρκυρας

Να τονίσουμε πως ο 27χρονος ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση, ενώ είναι στο κελί μόνος του, καθώς έχουν εκφραστεί φόβοι για τη σωματική του ακεραιότητα, την ώρα που οι συγκρατούμενοι του δεν τον υποδέχτηκαν ιδιαίτερα... "ζεστά".

"Κρατείται σε κελί χωρίς την παρουσία συγκρατούμενου. Φοβάμαι για την ζωή του Σάββα. Φοβάμαι οτι θα έχουμε πλήγμα για την απονομή δικαιοσύνης και για το σωφρονιστικό σύστημα αν πάθει κάτι ο Σάββας. Θα είναι και ένα πλήγμα για τη δημοκρατία γιατί φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποια συμβάντα εγκληματικότητας για τα οποία υπάρχει ρητή πρόβλεψη απο το Σύνταγμα μας", προσθέτει ο κ. Χρυσικάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν κι άλλες ενέργειες στο πλαίσιο της ανάκρισης, πέραν του Σάββα.

Η ψυχολογική κατάσταση του Σάββα παραμένει ιδιαίτερα άσχημη όπως υποστηρίζει οι δικηγόρος του, αλλά πηγές απο το σωφρονιστικό ίδρυμα της Κέρκυρας αναφέρουν πως "είναι απόλυτα ήρεμος και ατάραχος ενώ όσοι του λένε για την υπόθεση απαντάει πως δεν το έκανε κι ότι είναι αθώος".

Keywords
Τυχαία Θέματα