Aυτή είναι η δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια

Πώς έχασε τα κιλά της η Ζέτα Μακρυπούλια; Πώς μεταμορφώθηκε από... ζουμερή Αμαλία του «Παρά πέντε» σε καλλίγραμμη οικοδέσποινα του «Dancing With the Stars» και σε σέξι «Sugar» στην παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό»; Μήπως έκανε κάποια από τις δίαιτες-εξπρές ή μπήκε σε εξαντλητικό πρόγραμμα διατροφής;

Οχι! Η όμορφη ηθοποιός έχασε σταδιακά 14 κιλά σε διάστημα ενός χρόνου χωρίς να στερείται ακόμη και τη σοκολάτα. Μάλιστα, τα ιδανικά κιλά γι' αυτήν ήταν τα 57 με 60 (ποτέ δεν της άρεσε άλλωστε να είναι πολύ αδύνατη)

και όχι μόνο τα έφτασε, αλλά και τα διατήρησε, όπως τονίζει στην εκπομπή «Ολα για την υγεία μου» (την οποία θα δούμε μεθαύριο, στις 17.50). Αλλωστε, όπως λέει η Ζέτα, παίρνει κιλά σε περίοδο που έχει κακή ψυχολογία. «Οταν δεν είσαι καλά, ξεσπάς στο φαγητό» τονίζει χαρακτηριστικά.

«Κάποια στιγμή στη ζωή μου το παράκανα, έφαγα παραπάνω, είπα ότι δεν θα παχύνω, αφού πάντα ήμουν αδύνατη, αλλά πήρα δέκα κιλά.

Αυτά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό έκανα εξετάσεις και πήγα σε έναν διατροφολόγο. Εκανα διατροφή για ένα χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες. Την τήρησα στρατιωτικά. Εχασα συνολικά 14 κιλά» εξομολογείται η όμορφη ηθοποιός στον Μανώλη Κεφαλογιάννη και το Μega, ενώ αποκαλύπτει ποιο είναι το διατροφικό της πρόγραμμα όλο αυτό το διάστημα, μέχρι και σήμερα.

Το μενού

«Το πρωί ξεκινάω με ένα τοστ ή γιαούρτι με δημητριακά, ενδιάμεσα τρώω μία μπάρα δημητριακών, το μεσημέρι μία σαλάτα απαραίτητα, μετά ένα μήλο και το βράδυ θα φάω κανονική μερίδα φαγητού, με μέτρο όμως». Κι από γλυκά; Τα κοιτάζει απλώς ή τα... δαγκώνει κιόλας;

«Αγαπάω πολύ τη σοκολάτα και τρώω μπάρες από σοκολάτα υγείας. Αλλά το προσωπικό μου συμπέρασμα για τα κιλά είναι ότι η ψυχολογία είναι το άλφα και το ωμέγα. Στην αρχή έχασα πέντε κιλά. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω, όμως τελικά έφτασα στα δεκατέσσερα. Οταν είδα τον εαυτό μου στα 52 κιλά είχα γωνίες πλέον στο πρόσωπο, δεν μου άρεσα καθόλου. Ετσι αποφάσισα να παχύνω λιγάκι ξανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα