Ξεκίνησε η δίκη του Cuba Gooding Jr με την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση 3ου βαθμού

20:29 10/10/2019 - Πηγή: People

Στις αρχές Ιουνίου, ο Cuba Gooding Jr βρέθηκε σε ένα rooftop bar στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη. Εκεί φαίνεται να ήπιε αρκετά και να έκανε και άλλες χρήσεις. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την συμπεριφορά του στο επίμαχο βίντεο. Λίγο μετά προσεγγίζει μια γυναίκα και αρχίζει να της μιλάει με ερωτικό σκοπό. Το τι λέγεται μεταξύ τους το ξέρουν οι δυο τους.

Αυτό που ακολουθεί όμως είναι το ζήτημα που οδήγησε σήμερα σε δίκη με κατηγορούμενο τον 51χρονο ηθοποιό. Κι αυτό γιατί η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Gooding θώπευσε το στήθος της και διέπραξε ουσιαστικά σεξουαλική παρενόχληση τρίτου βαθμού.

Από την άλλη, ο Cuba Gooding Jr, που εμφανίστηκε μόνος του στην αστυνομία εκείνο το βράδυ, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο άγγιμα και αποδεικνύεται από το επίμαχο βίντεο που ερεύνησα οι δικηγόροι των δύο πλευρών και ο εισαγγελέας.

Στη σημερινή πρώτη ακρόαση της δίκης, ο δικηγόρος του Cuba Gooding Jr ανέφερε ότι, έχοντας δει το βίντεο, δεν προκύπτει από πουθενά παράτολμη και παράνομη κίνηση και υπερθεμάτισε για τον σεβασμό με τον οποίο μιλά στις γυναίκες ο ηθοποιός τα 30 χρόνια που τον γνωρίζει.


Το TMZ είχε δημοσιεύσει εκείνες τις ημέρες το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά δεν διαφωτίζει ιδιαίτερα τι συνέβη. Το μόνο που βλέπουμε είναι πως ο Gooding είχε πιει αρκετά ώστε να χάνει εύκολα την ισορροπία του.


Keywords
Τυχαία Θέματα