Τζένη Μπαλατσινού: Η ρομαντική ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά της και οι φωτογραφίες με τις κόρες της

11:43 3/11/2019 - Πηγή: People

Πολλές ήταν οι αναρτήσεις στο Instagram για την Τζένη Μπαλατσινού το Σάββατο. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο είχε τα γενέθλιά της, έκλεινε τα 49, και πλήθος φίλων ανάρτησε κοινές τους φωτογραφίες ή σχολίασε στην ανάρτησή της για να της ευχηθούν. Οι αναρτήσεις που απέσπασαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ήταν φυσικά αυτές του Βασίλη Κικίλια και των δύο κοριτσιών της Τζένης και του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν θέλησε να πει και να γράψει πολλά. Άλλωστε, τα πολλά λέγονται

από κοντά. Ή δείχνονται. Μεταξύ δύο ανθρώπων που αγαπιούνται, τα λόγια συνήθως είναι αχρείαστα, γιατί υπάρχουν οι πράξεις.

Κι η πράξη είναι αυτό που απεικονίζει η φωτογραφία που ανάρτησε ο υπουργός, μαζί με το σχόλιο. Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο τους αγκαλιασμένοι σφιχτά, με την Τζένη Μπαλατσινού να έχει το κεφάλι της κάτω από το πηγούνι του Κικίλια. Ο υπουργός γράφει «Χρόνια πολλά Τζενάκι μου».

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά Τζενάκι μου!

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on Nov 2, 2019 at 12:46am PDT

Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, που έχουν μια «πιο στενή δεν γίνεται» σχέση με τη μαμά τους, είχαν προηγηθεί στις αναρτήσεις ευχών.

Η Αμαλία ανάρτησε μια φωτογραφία απ΄όταν ήταν μικρό παιδί, ίσως από την βάφτιση της, αν κρίνουμε από την ενδυμασία. Βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της, η οποία ποζάρει χαρούμενη στο φακό, καθώς η Αμαλία κοιτάζει κάπου μακριά.

«Χρόνια πολλά στη μαμά-άγγελο μου. Την πιο ευγενική, την πιο σοφή  και την πιο αγαπητή ψυχή με την οποία θα μπορούσε να ευλογήσει την οικογένειά μας αυτή η ζωή. Σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα» έγραψε η Αμαλία.

View this post on Instagram

Happy birthday to my angel mama The kindest, wisest, and most loving soul this life could bless our family with. I love you more everyday

A post shared by Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) on Nov 2, 2019 at 12:54pm PDT

Στο ίδιο ύφος και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, πάλι με φωτογραφία από τότε που ήταν παιδί. «Χρόνια πολλά σούπερ μαμά. Η ζεστή σου καρδιά και αγάπη κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Σ΄ευχαριστώ γι΄αυτό που είσαι».

View this post on Instagram

Happy Birthday superμάμα! Your warm heart and love make this world a better place! Thank you for being you. #sheturned20 #nov2

A post shared by Alexandra Kostopoulou (@akostopoulou) on Nov 1, 2019 at 9:23pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα