Θάνος Μικρούτσικος: Τελευταίο αντίο στον σπουδαίο δημιουργό – Πλήθος κόσμου στην πολιτική κηδεία του μουσικοσυνθέτη

13:07 30/12/2019 - Πηγή: People

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα, Δευτέρα 30/12/2019 φίλοι, συγγενείς, καθώς και απλοί πολίτες και λάτρεις της Τέχνης του, στον Θάνο Μικρούτσικο, τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη που πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών και έχοντας δώσει με γενναιότητα τη μάχη με τον καρκίνο.

2757048

Αυτή την ώρα, η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα ενώ η πολιτική κηδεία του θα γίνει στις 14:30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Από την αίθουσα που βρίσκεται η

σορός του, έχουν ήδη περάσει για το στερνό αντίο, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Κιμούλης και η Λιάνα Κανέλλη.

Ας σημειωθεί ότι παράκληση της οικογένειας του Θάνου Μικρούτσικου, είναι αντί για στεφάνια και λουλούδια, τα χρήματα να διατεθούν για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

Τραγικές φιγούρες, αυτή τη στιγμή, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η τελευταία σύζυγος του μουσικοσυνθέτη, συγγραφέας και δημοσιογράφος, Μαρία Παπαγιάννη, και η κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Ανάμεσα στα στεφάνια ξεχώριζαν αυτό του Μίκη Θεοδωράκη και της Πρεσβείας του Κράτους της Παλαιστίνης, με μήνυμα για τον «φίλο, αγωνιστή και συνοδοιπόρο, Θάνο».

Ο μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης

Ο επικεφαλής του «Μέρα25», Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Ο κριτικός θεάτρου, Κώστας Γεωργουσόπουλος

H πρώην σύζυγος του μουσικοσυνθέτη, Ειρήνη Ιγγλέση

Η ηθοποιός, Βάσια Τριφύλλη

Ο δημοσιογράφος, Παύλος Τσίμας

Η τραγουδίστρια, Σοφία Βόσσου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνος Μικρούτσικος, Τελευταίο,thanos mikroutsikos, teleftaio