Συγγραφέας παιδικών βιβλίων στην Αμερική σκότωσε τη γυναίκα του, τα 3 παιδιά τους και αυτοκτόνησε

19:48 10/10/2019 - Πηγή: People

Σύμφωνα με την έρευνα που έκαναν οι αρχές στα social media των νεκρών για να βρουν κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στο τελικό πόρισμα, ο Τζόζεφ Ζακάρντι δήλωνε συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μάλιστα είχε εκδώσει, με δικά του έξοδα, τρία βιβλία. Όμως δεν ήταν ένας συγγραφέας αναγνωρισμένος και τα βιβλία δεν ήταν ευπώλητα. Αυτό του είχε προκαλέσει έντονα ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτά τα προβλήματα, εικάζουν οι αρχές, είναι η αιτία που ο 43χρονος από τη Μασαχουσέτη αποφάσισε να βάλει τέλος

στη ζωή του και της οικογένειάς του. Έτσι, αφού σκότωσε τη γυναίκα του Ντίρντρε και τα τρία παιδιά τους, την 11χρονη Αλέξις και τα δίδυμα 9 ετών Ναθάνιελ και Κάθριν, στη συνέχεια πήρε το όπλο και αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, αφού η αστυνομία δέχτηκε το τηλεφωνήμα για να πάει στο σπίτι του Ζακάρντι το πρωί της Δευτέρας. Ήταν ένας συγγενής που είχε πάει εκεί για να παραλάβει την Αλέξις και να την πάει στο σχολείο. Χτύπησε κουδούνια, πήρε τηλέφωνα, αλλά απάντηση καμία. Όταν έφτασε η αστυνομία, πρώτα βρήκαν το πτώμα της Ντίρντρε στην κουζίνα και στη συνέχεια και τα άλλα 4.

Η αστυνομία θα συνεχίσει τις έρευνες για να σιγουρέψει το σενάριο της δολοφονίας από τον Ζακάρντι και της αυτοκτονίας του. Η κοινότητα του Άμπρινγκτον, όπου έμεναν οι Ζακάρντι, θα τιμήσει τα νεκρά παιδιά και την Ντίρντρε φορώντας πράσινες κορδέλες στο σχολείο που πήγαιναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα