Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ατάκα για τη γνωριμία της με τη Στάη -«Έχω βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή της, ούτε να με χαιρετίσει»

11:01 17/2/2020 - Πηγή: People

Σε μια αποκάλυψη για τη γνωριμία της με την Έλλη Στάη προχώρησε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αφορμή για την αναφορά της σ’ αυτή τη γνωριμία, η δήλωση της Μαρίας Μπεκατώρου ότι είχε αποχωρήσει από εκπομπή της Άννας Δρούζα στο παρελθόν, επειδή ένιωσε άβολα.

Η Τσιμτσιλή, λοιπόν, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία: «Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha.

Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει! Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος η κυρία Στάη.

Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, με κοίταζε στα μάτια κι όταν μιλούσε ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα. Φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών.

Ήταν ένας άνθρωπος που είχε από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “τι μου την φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, “την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα