Σοφία Καρβέλα: Βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού- Οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της στο Instagram

16:04 28/10/2019 - Πηγή: People

Οι φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, άρχισαν να κυκλοφορούν εδώ και καιρό, σχεδόν από τις αρχές του έτους. Και τώρα η Σοφία Καρβέλα έρχεται να δώσει ένα τέλος ανεβάζοντας κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους στο Instagram.

H κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, που ζει στη Νέα Υόρκη, είχε περάσει το καλοκαίρι

με τους γιους της, Νινίκο και τον Νέστορα, στην Ελλάδα χωρίς τον σύζυγό της, κάτι που είχε ενισχύσει τη φημολογία. Μια φημολογία που την ήθελε ακόμα και έγκυος από άλλο σύντροφο (!). Τότε, η σχεδιάστρια είχε απαντήσει με δηλώσεις της στο Happy Day: «Είμαι πολύ έγκυος με συγκίνηση, αλλά και περιέργεια γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχθεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους. Με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».

Θέση για τα σενάρια χωρισμού είχε πάρει και η Άννα Βίσση που είχε δηλώσει στην κυπριακή τηλεόραση: «Νομίζω ότι όλα αυτά είναι προσωπικά του καθενός… Μου έστειλε μήνυμα η Σοφία και μου είπε: «Εμένα γιατί με ρωτάνε; Εγώ ζω στη Νέα Υόρκη». Το γεγονός ότι είναι κόρη μου δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαντάει για την προσωπική της ζωή…».

Άννα Βίσση: Το μήνυμα της Σοφίας Καρβέλα για το χωρισμό της

Και τώρα με αφορμή τους εορτασμούς του Haloween, η Σοφία Καρβέλα ανέβασε φωτογραφίες με τον Θανάση Πανουργιά δίνοντας μια οριστική απάντηση.

View this post on Instagram

Most important thing, is to befriend your demons. pic by them kidz #ninikos #nesi

A post shared by Sofia Karvela (@thesofiakarvela) on Oct 27, 2019 at 3:17pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα