Σκληρή επίθεση σε Meghan Markle και πρίγκιπα Harry: «Σταματήστε τις ηλιθιότητες!»

14:18 5/7/2019 - Πηγή: People

Στον μεγαλύτερο πολέμιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle αναδεικνύεται ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής «Good Morning Britain», Piers Morgan, ο οποίος πλέον δεν αρκείται στην κριτική μέσα από την εκπομπή του, αλλά «πυροβολεί» το ζευγάρι των βασιλικών και μέσα από το Twitter.

«O Harry και η Meghan πρέπει να σταματήσουν τις ηλιθιότητες. Όλα αυτά τα ηλίθια παιχνίδια που παίζουν με τα media

και την κοινή γνώμη. Γιατί να μην αποκαλύψουν τα ονόματα των νονών του Archie, δεν το καταλαβαίνω. Όταν θες τα κόστη του σπιτιού σου να πληρώνονται από τους φόρους των πολιτών, τότε αποκαλύπτεις τέτοιου είδους πλήροφορίες. Αυτή είναι η συμφωνία», έγραψε στο σκληρό μήνυμα του στο Twitter o Morgan.

‘The godparents will not be announced’.
Why not?
Harry & Meghan need to stop playing these dumb cake-and-eat-it games with the media/public.
If you want your home costs paid by the taxpayer, you reveal this kind of info. That’s the deal. https://t.co/LJooL2tbKD

— Piers Morgan (@piersmorgan) July 3, 2019

Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που εξέφρασε τη γνώμη ότι η δούκισσα του Σάσσεξ συμπεριφέρεται «λες και είναι η Κιμ Καρντάσιαν» και ότι η εν γένει παρουσία της καμία σχέση δεν έχει με τους τύπους, αλλά και την ουσία, των μελών της Βασιλικής Οικογένειας.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι από μερικές κουβέντες είχε με τον πατέρα της πρώην ηθοποιού, μόνο λύπη μπορεί να αισθανθεί για τον Thomas Markle. Κι αυτό, γιατί όπως είπε, αισθάνεται ότι η Meghan είναι από τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τους άλλους μόλις πάρουν αυτό που θέλουν και μόλις κάποιος που θεωρούν πιο σημαντικό για τα συμφέροντά τους, μπει στη ζωή τους…

ΠΗΓΗ: Celebsnow.com

Keywords
Τυχαία Θέματα