Σάνεν Ντόχερτι: Αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ότι βρίσκεται στο 4ο στάδιο καρκίνου – «Συνεχώς σκέφτομαι γιατί σε μένα, αλλά μετά σκέφτομαι γιατί όχι σε μένα;»

18:01 4/2/2020 - Πηγή: People

«Πρόκειται να κυκλοφορήσει, οπότε καλύτερα να το πω εγώ. Είμαι στο 4ο στάδιο του καρκίνου. Θα ήθελα να το κρατήσω μυστικό, γιατί δεν έχω μπορέσει να το διαχειριστώ». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε να μιλάει για το καρκίνο του μαστού που την ταλαιπωρεί εδώ και μια δεκαετία, η Σάνεν Ντόχερτι, όμως αυτό είναι το λιγότερο συγκλονιστικό από την συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο του ABC. Υπάρχουν σημεία που τα ακούς και δε γίνεται να μη σε καταβάλλουν ψυχολογικά.

Λίγο πριν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη νέα

σεζόν του Beverly Hills 90210, η Σάνεν Ντόχερτι φαινόταν να έχει ξεπεράσει ως έναν βαθμό το σοβαρό πρόβλημα υγείας της με τον καρκίνο του μαστού. Έναν χρόνο μετά όμως το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά και θα κληθεί να περάσει ξανά από θεραπείες και εγχείριση.

Αναμφίβολα θέλει μια τρομερή δύναμη ψυχής για να αντέξεις και η Σάνεν Ντόχερτι, αν και δακρύζει μπροστά στην κάμερα, την έχει αυτή τη δύναμη και ένας από τους λόγους που την έχει είναι γιατί θέλησε να αποτελέσει ένα παράδειγμα. «Ήθελα να δείξω ότι μπορείς να είσαι στο 4ο στάδιο και παρόλα αυτά να δουλεύεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι μέρες που σκέφτομαι «γιατί σε μένα;» και άλλες σκέφτομαι «γιατί όχι σε μένα»; Αν όχι σε μένα, σε ποιον; Ποιος αξίζει να του συμβεί αυτό; Σε κανέναν δεν αξίζει. Θα έλεγα ότι η πρώτη μου αντίδραση και έγνοια ήταν πώς θα το πω στη μαμά και τον άντρα μου».

Η Ντόχερτι είχε και κάποια εξίσου δυνατά λόγια να πει ως προς τον θάνατο του Λουκ Πέρι. «Όταν το έμαθα αναρωτήθηκα «πώς γίνεται να μην πέθανα εγώ»; Ήταν περίεργο για εμένα, γιατί μόλις είχα διαγνωστεί ξανά με τον καρκίνο και πέθανε ένας φαινομενικά υγιής φίλος μου. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω, ήταν αυτή η σειρά. Κι ακόμα δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο, αν με ρωτάς».

Η Ντόχερτι ανέφερε κιόλας ότι ήταν ο Μπράιαν Όστιν Γκριν που γνώριζε εξ αρχής το θέμα της και εκείνος φρόντιζε πάντοτε να την στηρίζει στα επίπονα γυρίσματα της σειράς. «Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι εκεί για να σε στηρίξω» της είπε.

Δείτε την συγκλονιστική της εξομολόγηση στο βίντεο στην αρχή του κειμένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάνεν Ντόχερτι, Αποκάλυψε, – Συνεχώς,sanen ntocherti, apokalypse, – synechos