Σαμοθράκη: Εικόνες ντροπής και δυσφήμισης για το νησί

15:01 13/8/2019 - Πηγή: People

Δυσφήμιση άνευ προηγουμένου για το νησί της Σαμοθράκης αποτελεί το γεγονός ότι για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο είναι αποκλεισμένο ακτοπλοϊκά, αφού επιβατικό ή οχηματαγωγό καράβι έχει να προσεγγίσει το λιμάνι από το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ούτε σήμερα, αφού, με βάση την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου προς τις τοπικές Αρχές στην Καμαριώτισσα, στο λιμάνι του νησιού καράβι θα φτάσει από την Αλεξανδρούπολη κάποια στιγμή την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σαμοθράκης, Θανάση

Βίτσα, κυρίως οι αλλοδαποί τουρίστες παρακολουθούν σαστισμένοι τις εξελίξεις, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουν πώς είναι δυνατόν να υφίστανται τέτοια ταλαιπωρία. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν πλέον χρήματα για να διαμείνουν σε κάποιο κατάλυμα, να κάνουν ένα ντους εν μέσω καύσωνα ή να φάνε, ενώ αρκετοί περιφέρονται στο λιμάνι ελπίζοντας να δουν από μακριά κάποιο πλοίο.

«Αυτό που βιώνουμε αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τον τόπο μας, και μάλιστα συμβαίνει στην τουριστικότερη περίοδο του χρόνου. Χωρίς να φταίμε, η δυσφήμιση για το νησί μας είναι άνευ προηγουμένου. Έχουμε τουρίστες κάθε ηλικίας. Οικογένειες με παιδιά, νέοι και ηλικιωμένοι μάς κάνουν παράπονα ή παρακολουθούν σαστισμένοι τις εξελίξεις» σημειώνει στο ethnos.gr ο κ. Βίτσας.

Ύπνος σε γυμναστήρια, φαγητό με κουπόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα