Πρίγκιπας Κάρολος: Η απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι ενορχήστρωσε το Megxit για να κάνει οικονομία στο Παλάτι..!

20:44 14/1/2020 - Πηγή: People

Ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι το πρόσωπο που έχει ακουστεί λιγότερο ως καθόλου για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο γιος του αφήνει την οικογένεια για να πάει να ζήσει στον Καναδά. Στο κάτω κάτω είναι ο άνθρωπος που τον έφερε στον κόσμο με την Νταϊάνα και τον μεγάλωσε. Κι όμως η δική του θέση παρουσιάστηκε ελάχιστα και μάλιστα με τρόπο που τον έθετε ως έναν από τους ενορχηστρωτές της παραίτησης στο πλαίσιο της επιθυμίας του να κοπούν τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας.

Όπως όμως αποκαλύπτει σε ειδικό story το αμερικάνικο People,

ο Πρίγκιπας Κάρολος ήθελε μεν να υπάρξει μια περικοπή, αλλά επ΄ουδενί δεν αφορούσε αυτό τον γιο του και τη νύφη του. Αντιθέτως, αυτή την εβδομάδα ο Κάρολος είναι πολύ στενοχωρημένος με την απομάκρυνση του Χάρι, ιδίως από τη στιγμή που οραματιζόταν κάποια στιγμή να κινηθεί μαζί με τους δύο γιους του στα ίδια καθήκονται και βασιλικές υποχρεώσεις, ώστε να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Ο Κάρολος είναι και μια από τις ήρεμες φωνές μέσα στο Παλάτι κι όχι μόνο ως προς την εικόνα της οικογένειας προς το κοινό και τα μέσα, μα και για την ουσία του πράγματος, δηλαδή την  σχέση με τον Χάρι και τη Μέγκαν και τις δικές τους σχέσεις με τον Ουίλιαμ. Πρόθεση όλων στο Παλάτι είναι η εκτόνωση της κατάστασης και η υπακοή όλων στο αρχικό μεταβατικό πλάνο, με τον Χάρι και τη Μέγκαν να καλούνται να μην χρησιμοποιήσουν τους τίτλους τους μέχρι να αλλάξει το status quo οριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρίγκιπας Κάρολος, Megxit, Παλάτι,prigkipas karolos, Megxit, palati