Ποια ηθοποιός είναι η πιο επικίνδυνη αναζήτηση στη Google

14:23 22/10/2019 - Πηγή: People

Την πρωτογνωρίσαμε στο Gilmore Girls. 18 χρονών κορίτσι τότε. Πέρασαν χρόνια μέχρι να την δούμε ξανά σε σειρά που να κάνει buzz. Το Handmaid’s Tale την έβαλε ξανά στον χάρτη. Στην πρώτη σειρά η Αλέξις Μπλέντελ έκανε την κόρη Γκίλμορ κι ήταν ένα γλυκό κορίτσι που περνούσε από την εφηβεία στην ενηλικίωση και είχε ερωτικά σκιρτήματα.

Στην δεύτερη περίπτωση, παρόλο που το περιβάλλον ήταν δυστοπικό, η Μπλέντελ έκανε μια υπηρέτρια ταπεινή, σεμνή, που δεν προέδιδε κάποια συνωμοσία κάτω από το γλυκό της βλέμμα. Στην πραγματικότητα όμως η Αλέξις

Μπλέντελ είναι κίνδυνος. Όχι για τους ανθρώπους. Αλλά για τον υπολογιστή ή το κινητό σου.

Κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε η McAfee, η Μπλέντελ έχει τα πρωτεία στα ονόματα διάσημων που αν τα αναζητήσει κανείς, παίρνει μεγάλο ρίσκο. Είναι μεγάλες οι πιθανότητες να καταλήξεις σε κάποια ιστοσελίδα με μπόλικους ιούς ή κάποιο malware που θα επιχειρήσει να προσβάλλει τον υπολογιστή σου, αν βρει το crack στο firewall.

Στη δεύτερη θέση της επικινδυνότητας βρίσκεται ο Τζέιμς Κόρντεν, ενώ στην τρίτη Σόφι Τέρνερ, η Σάνσα του Game of Thrones. Στην δεκάδα υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Άννα Κέντρικ, Λουπίτα Ν΄ιονγκο, Τζίμι Φάλον, Τζάκι Τσαν, Lil’ Wayne, Νίκι Μινάζ και της Τέσα Τόμπσον, της Βαλκυρίας του Thor.

Keywords
Τυχαία Θέματα