Παντρεύτηκε ο Ανδρέας Σάμαρης: Γάμος και βάφτιση για το διεθνή ποδοσφαιριστή

11:01 27/6/2019 - Πηγή: People

Ο Ανδρέας Σάμαρης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Δελλή στις 15 Ιουνίου. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδάκια και επισφράγισαν με θρησκευτικό γάμο την ευτυχία τους.

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του για το γεγονός μέσω Instagram δημοσιεύοντας δύο οικογενειακές φωτογραφίες

και ένα συγκινητικό μήνυμα.

«15 Ιουνίου 2019… Η γιορτή της οικογένειας μας και της ζωής μας. Έγιναν οι βαφτίσεις των παιδιών μας και ο Θρησκευτικός μας γάμος! Νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός για αυτή την οικογένεια που έχω στο πλάι μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αγάπες της ζωής μου!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Σάμαρης.

Δείτε την ανάρτησή του.

View this post on Instagram

15 Ιουνίου 2019… Η γιορτή της οικογένειας μας και της ζωής μας. Έγιναν οι βαφτίσεις των παιδιών μας και ο Θρησκευτικός μας γάμος! Νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός για αυτή την οικογένεια που έχω στο πλάι μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αγάπες της ζωής μου! 15 de Junho de 2019….A festa da nossa vida. O batizado dos nossos filhos e o nosso casamento pela igreja. Estou muito feliz e sinto-me um sortudo por ter esta família a meu lado. Obrigado por tudo Amores da minha vida.

A post shared by Andreas Samaris (@asamaris22) on Jun 25, 2019 at 1:01pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα