Πάνος Ζάρλας: Το ξέσπασμα του αδελφού του μετά την κηδεία

11:12 6/6/2019 - Πηγή: People

Την Τρίτη 4/06 πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη η κηδεία του Πάνου Ζάρλα. Ο άτυχος νέος, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή – και νίκη του- στο Power of Love, σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του σκορπώντας απέραντη θλίψη.

Μετά

την κηδεία του, η μητέρα του Στέλλα Νικολάου, όπως και ο πατέρας του Λάζαρος Ζάρλας, αλλά και ο πατριός Βασίλης Καλλιπολίτης, θέλησαν να πουν δημοσίως δυο λόγια για το παιδί τους και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους στάθηκε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το δικό του μήνυμα, ωστόσο, ανέβασε στο Instagram και ο αδελφός του Πάνου, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, και αυτό στην πραγματικότητα ήταν ένα ξέσπασμα του εναντίον όλων εκείνων που τον κατηγόρησαν ότι δεν θρηνεί για την απώλεια του αδελφού του.

Η ιστορία, βεβαίως, ξεκίνησε με τα σχόλια που δέχτηκε όταν λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του Πάνου, ο Αλέξανδρος είχε ανεβάσει στο Instagram δυο φωτογραφίες που δεν σχετίζονταν με τον αδελφό του. Τότε με ανάρτησή του, ο Αλέξανδρος είχε γράψει:

«Το γεγονός ότι ανέβασα κάποιες φωτογραφίες σήμερα στο Instagram δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει ο θάνατος του αδερφού μου. Τον Πάνο τον αγαπούσα, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει σε άπειρες καταστάσεις της ζωής μου… Και επειδή εσείς θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δεν θα το κάνω. Ο Πάνος ήταν από τους πιο χαρούμενους και ορεξάτους ανθρώπους που ήξερα, δεν θα ήθελε να με βλέπει να πενθώ! Και σας πληροφορώ πως είναι υπερήφανος που το αντιμετωπίζω έτσι».

Και τώρα, δυο μέρες μετά την κηδεία, ο Αλέξανδρος επέστρεψε μια τρία stories: στο ένα μπορεί να ακούσει κανείς ένα αγαπημένο του τραγούδι, στο άλλο να δει τον ίδιο να ποζάρει στον κήπο κάποιου σπιτιού και στην τρίτη ανάρτηση να ξεσπά ξανά γράφοντας «Ευτυχώς τώρα που έθαψα τον αδελφό μου επιτρέπεται να ανεβάσω κανένα στόρι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνος Ζάρλας,panos zarlas