Οι πρώην παίκτριες του GNTM 2 έπιασαν δουλειά: Ποια μοντέλα που γνωρίσαμε στο παιχνίδι περπάτησαν στην ΑΧDW

08:13 12/11/2019 - Πηγή: People
NDP Photos

1 από 14Σουζάνα Κόουλ

NDP Photos

2 από 14Λυδία Κατσανικάκη

NDP Photos

3 από 14Κατερίνα Πεφτίτση

Sponsored AdNDP Photos

4 από 14Γκλόρια Ντενίκη

NDP Photos

5 από 14Όλγα Καλογήρου

NDP Photos

6 από 14Ιωάννα Κυρίτση

Sponsored AdNDP Photos

7 από 14Όλγα Καλογήρου, Ιωάννα Κυρίτση

NDP Photos

8 από 14Λυδία Κατσανικάκη,. Κώστας Σόμμερ, Νίνα Τζιβανίδου

NDP Photos

9 από 14Νίνα Τζιβανίδου

Sponsored AdNDP Photos

10 από 14Σουζάνα Κόουλ

NDP Photos

11 από 14Μέγκι Ντριο

NDP Photos

12 από 14Μικαέλα Φωτιάδου

Sponsored AdNDP Photos

13 από 14Ιωάννα Μπέλλα, Μικαέλα Φωτιάδη, Τάσος Μητρόπουλος, Μέγκι Ντρίο, Τερέζα Χάμπερτ

NDP Photos

14 από 14Λυδία Κατσανικάκη, Κατερίνα Πεφτίτση

Το πενθήμερο, και το ΣΚ, που μας πέρασε ήταν αφιερωμένο στην ελληνική μοδα και τους έλληνες σχεδιαστές, αφού πραγματοποιήθηκε η 26η Athens Exclusive Designer’s Week (7 με 11/11). Το Ζάππειο φιλοξένησε τα περισσότερα από τα fashion shows, ενώ εκτός Ζαππείου πραγματοποιήθηκαν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά fashion shows όπως αυτά των Mi-Ro, του Βασίλη Ζούλια με τον Περικλή Κονδυλάτο, της Υβόννης Μπόσνιακ κ.ά.

Πέρα, όμως, από τις υπέροχες δημιουργίες των γνωστών ελλήνων σχεδιαστών, και τους celebrities που βρέθηκαν για να τις θαυμάσουν από κοντά, τα βλέμματα έπεσαν και στα μοντέλα που περπάτησαν στα ντεφιλέ. Ανάμεσά τους,  αναγνωρισμένα μοντέλα όπως η Εστέρ Μαστρογιάννη, η Αναστασία Περράκη, η Κατερίνα Ευαγγελινού και η Βίκυ Κουλιανού, εκκολαπτόμενα μοντέλα, όπως η κόρη της Αννίτας Ναθαναήλ, Τερέζα Χάμπερτ, η κόρη της Χριστίνας Μαραγκόζη, Εβίτα Αϊβαλιώτη, πρώην συμμετέχουσες στο My style rocks όπως η Έφη Αναστασοπούλου, πρώην συμμετέχουσες ριάλιτι γενικώς, όπως η Ντάρια Τουρόβνικ, ηθοποιοί όπως η Νατάσσα Καλογρίδη, η Μαρία Λεκκάκη και η Νικολέττα Καρρά, παρουσιαστές – μοντέλα όπως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η περσινή Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα, και φυσικά, οι συμμετέχουσες στο GNTM – κυρίως της δεύτερης σεζόν!

Εκτός, λοιπόν, από τη Μικαέλα Φωτιάδη και τη Μέγκι Ντρίο, που τις γνωρίσαμε από τη συμμετοχή τους στο περσινό κύκλου του GNTM, στις πασαρέλες της AXDW είδαμε να συμμετέχουν η Σουζάνα, η Όλγα, η Γκλόρια, η Νίνα, η Ιωάννα Κυρίτση, η Λυδία και η Κατερίνα Πεφτίτση. Συνολικά, λοιπόν, 7 από τα κορίτσια που έχουν βρεθεί εκτός παιχνδίου «έπιασαν δουλειά» στις ελληνικές πασαρέλες, κάτι που μάς λέει ότι θα δούμε ακόμα περισσότερες σε επόμενες επιδείξεις- όταν πλέον θα έχουν βγει όλες οι υποψήφιες από το ριάλιτι.

Δείτε στην παραπάνω gallery τα κορίτσια του GNTM 2 να κάνουν πασαρέλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα