Οι Red Hot Chili Peppers «τρέλαναν» τους fans με την ανακοίνωσή τους

09:37 16/12/2019 - Πηγή: People

Όταν σου εμφανίζεται μια τεράστια ευκαιρία, πρώτα την αρπάζεις και μετά σκέφτεσαι το πώς θα την φτάσεις εκεί που πρέπει. Σε αυτή τη λογική, μπορεί ο Τζος Κλινγκχόφερ να προσέφερε πολλά στους Red Hot Chili Peppers σε αυτή την 10ετή παρουσία του στη μπάντα, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός μουσικός, όμως σίγουρα δεν είναι Τζον Φρουσιάντε. Κι από τη στιγμή που ήρθε η στιγμή για να μπει ο τιτάνας Φρουσιάντε ξανά στην ομάδα, δε γινόταν να χαθεί η ευκαιρία.

Ο Φρουσιάντε είναι για σχεδόν όλους τους fans των RHCP ένας από τους 3-4 καλύτερους κιθαρίστες που έχει βγάλει η ροκ σκηνή των τελευταίων 35-40 ετών. Ήταν άλλωστε από τα ιδρυτικά μέλη των Red Hot Chili Peppers. Ο 49χρονος κιθαρίστας ξεκίνησε με τη μπάντα το 1988 και αυτή είναι η δεύτερη επιστροφή του και συνολικά τρίτη του παρουσία, αφού είχε αποχωρήσει το 1993 και επιστρέψει το 1999. Το 2009 αποχώρησε ξανά και δεν φαινόταν με τίποτα πως θα επανέλθει, αφού υπήρχε μεγάλη απόσταση με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Ejekt Festival 2020: Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται ξανά στην Αθήνα

Εν τέλει, οι RHCP ενθουσίασαν όλο τον κόσμο με την ανακοίνωσή τους την Κυριακή, όπου αποχαιρετούσαν τον Κλινγκχόφερ και καλωσόριζαν τον Φρουσιάντε. Μια είδηση που σαφώς ξετρέλανε και πολύ κόσμο στην Ελλάδα, αφού οι Peppers θα εμφανιστούν σε συναυλία στο Ejekt τον ερχόμενο Ιούνιο, στις 5 του μήνα, και θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Φρουσιάντε.

View this post on Instagram

A post shared by Flea (@flea333) on Dec 15, 2019 at 1:12pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα