Οι Pussycat Dolls επανενώνονται και η Νικόλ Σέρτζινγκερ πληρώθηκε αδρά για να δεχτεί

12:17 17/9/2019 - Πηγή: People

Το nostalgia effect είχε φανεί πως δεν έχει άλλο να δώσει στην βιομηχανία του θεάματος, αλλά μάλλον ήταν λανθασμένη αυτή η εκτίμηση. Το γράφουμε αυτό γιατί λίγους μήνες μετά το reunion των Jonas Brothers και μάλιστα με νέο άλμπουμ, έχουμε την επανένωση για ένα άλλο θρυλικό συγκρότημα της περασμένης δεκαετίας. Οι Pussycat Dolls ετοιμάζονται να βγουν και πάλι στις μεγάλες

μουσικές σκηνές για μια περιοδεία που αναμένεται να ξεπουλήσει.

Ήταν το 2009 όταν διαλύθηκε το συγκρότημα και οι 6 κοπέλες πήραν η κάθε μία τον δρόμο της. Ο πιο λαμπερός δρόμος ήταν αναμφίβολα αυτός της Νικόλ Σέρτζινγκερ που ήταν πάντοτε αυτή που απασχολούσε τα μίντια με την εκτός μπάντας ζωή της. Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που οι Pussycat Dolls έσπασαν τα τσανάκια τους.

Ο δρόμος της Σέρτζινγκερ βέβαια είχε ολίγη από δικά της μουσικά performance και περισσότερο ρόλο κριτή σε talent shows.

Σε αυτή τη δεκαετία υπήρξαν αρκετές φορές που οι δισκογραφικές θέλησαν να τις φέρουν ξανά μαζί επί σκηνής. Όμως η Νικόλ ήταν αυτή που έκανε ανέφικτο το reunion. Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την τελευταία τους δουλειά, η Νικόλ φαίνεται πως πείστηκε να ενδώσει στο όνομα της επετείου. Δεν το έκανε βέβαια έτσι εύκολα.

Κατάφερε να εξασφαλίζει ένα ποσό πολλών εκατομμυρίων, όπως γράφουν τα μέσα στις ΗΠΑ. Ένα ποσό που σίγουρα είναι υπερδιπλάσιο απ΄αυτό που θα πάρουν οι Κάρμιτ Μπασάρ, Άσλι Ρόμπερτς, Τζέσικα Σάτα, Μέλοντι Θόρντον και Κίμπερλι Γουάιατ, δηλαδή οι υπόλοιπες πέντε Pussycat.

Η περιοδεία τους αναμένεται να ξεκινήσει κατά τον Μάρτιο, με τις φήμες να λένε πως συζητείται το ενδεχόμενο να ηχογραφηθούν και μερικά νέα τραγούδια.

Ας πάρουμε μαζί μια μικρή ένεση από το ένδοξο παρελθόν των Pussycat Dolls.Keywords
Τυχαία Θέματα