Οι 17χρονοι που έδειραν τον συμμαθητή τους στο Βύρωνα έβγαζαν selfie στο αστυνομικό τμήμα και καμάρωναν για την πράξη τους

16:16 13/2/2020 - Πηγή: People

Θυμηδία; Οργή; Αγανάκτηση; Απορία για το τι κουβαλούν στα κεφάλια τους; Όλα αυτά μαζί και περισσότερα μπορεί να νιώσει κάποιος που θα δει τους «νταήδες» του λυκείου στον Βύρωνα που έβγαλαν selfie από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνται, μετά τον ομαδικό ξυλοδαρμό ενός 17χρονου συμμαθητή τους.

Στη selfie εμφανίζονται τέσσερις μαθητές, με τον έναν να είναι επισκέπτης κι όχι μεταξύ των κατηγορούμενων. Όλη η ουσία βρίσκεται στο σχόλιο της ανάρτησης. «Τα αδέρφια μου δεν μασάνε π..ες» γράφει με περίσσιο θράσος. Ακόμα κι αν μπορούσες να τους δικαιολογήσεις την πράξη να βγάζουν

selfie ενώ είναι ένοχοι για ένα τέτοιο περιστατικό, δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία και καμία επιείκεια, μιας και δεν δείχνουν ίχνος μετάνοιας.

Οι τρεις προσαχθέντες ποζάρουν για την κάμερα του φίλου τους με τρόπο που να δείχνει ότι είναι δυνατοί και με σφιγμένες τις γροθιές τους. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Μάλιστα, φαίνεται πως η παραβατική δράση δεν σταματάει εδώ, καθώς τη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, την ανάρτησε το Vyronas News και μόλις τη δημοσίευσε υπήρξαν απειλητικά μηνύματα προς τη σελίδα με στόχο να κατέβει η φωτογραφία.

Να αναφερθεί πως για το περιστατικό του ξυλοδαρμού έχουν προσαχθεί στο τμήμα 8 μαθητές, ενώ έχει ενημερωθεί πλήρως για την υπόθεση η υπουργός Νίκη Κεραμέως που μετέβη στο επίμαχο σχολείο για να συζητήσει με τον διευθυντή και τους καθηγητές.

Απομένει να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία που θα επιβληθεί από το σχολείο και από τη δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα