Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έγινε τύφλα στο μεθύσι και έγλειφε λάσπη στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

18:52 4/10/2019 - Πηγή: People

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας The Lighthouse, όλοι συνηγόρησαν στο ότι πρόκειται για ένα από τα πιο τρελά θρίλερ της δεκαετίας. Ίσως και του 21ου αιώνα συνολικά. Κι αυτό γιατί η τελική εικόνα εισήλθε στο μυαλό του θεατή ως ένα δείγμα του τι μπορεί να συνέβη στα γυρίσματα και πώς οι ηθοποιοί προσέγγισαν τους ρόλους τους. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έρχεται να αποκαλύψει πολύ…εκτός πλαισίου πράξεις του για να αποτυπώσει τον ρόλο.

Το γεγονός ότι από ένα σημείο και μετά οι χαρακτήρες του Πάτινσον και του Γούιλεμ Νταφόε οδηγούνται στην παράκρουση και

βυθίζονται σε ψευδαισθήσεις, έδωσε ή, καλύτερα, απαίτησε από τους δύο ηθοποιούς να ξεφύγουν από τις αποδεκτές νόρμες.

Κι αν για τον Νταφόε είναι πολύ πιο εύκολο να το ελέγξει όλο αυτό, μιας και είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, για τον Ρόμπερτ Πάτινσον δεν ήταν διαχειρίσιμο. Κι αυτό γιατί όπως εξηγεί στη συνέντευξη που έδωσε με τον συμπρωταγωνιστή του στο Esquire, η σχέση του με τον σκηνοθέτη και την παραγωγή ήταν τεταμένη στο ξεκίνημα και θεωρούσε ότι δεν είναι ικανός να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις τους.

Οδηγήθηκε, λοιπόν, σε καταστάσεις εκτός λογικής. «Οι ρόλοι μας μας επέτρεπαν να γίνουμε τρελοί τουλάχιστον μια ώρα πριν το γύρισμα» περιγράφει και απ΄αυτό δικαιολογείται το ότι κατέληξε να πέφτει στο πάτωμα και να γλείφει τη λάσπη. Ή ότι σε πολλές σκηνές είναι τόσο μεθυσμένος που δεν έχει καμία ανάμνηση του πώς γυρίστηκαν. Μάλιστα, σε μία ο Νταφόε γυρίζει στον Ρόμπερτ Έγκερς, τον σκηνοθέτη, και του λέει «αν ξεράσει πάνω μου, έχω φύγει από το γύρισμα».


Keywords
Τυχαία Θέματα