Ο διάσημος influencer Τζέιμς Τσαρλς ανάρτησε γυμνή του φωτογραφία στο Twitter

16:23 26/8/2019 - Πηγή: People

Λίγους μήνες μετά τον έντονο και δημόσιο διαπληκτισμό του με την Τάτι Γουέστμπρουκ, την οποία μάλιστα αποκαλούσε και μητέρα, ο Τζέιμς Τσαρλς γίνεται και πάλι θέμα.

Αυτή τη φορά δεν είναι κάποιος τσακωμός ή κάποια κόντρα, αλλά μια γυμνή του φωτογραφία με επίκεντρο τα οπίσθια του που ανάρτησε στο Twitter. Κι αν νομίζει κανείς πως το έκανε γιατί του αρέσει κάτι τέτοιο, λαθεύει.

Όπως εξηγεί και ο ίδιος, ο λόγος που προέβη σε αυτή την κίνηση είναι γιατί του είχαν χακάρει το προφίλ και δε μπορούσε να κάνει αναρτήσεις. Υπό τον φόβο να δημοσιοποιηθεί περιεχόμενο που δεν είχε σκοπό να το δημοσιοποιήσει, όπως γυμνές φωτογραφίες ή προσωπικές στιγμές, ο Τσαρλς είπε να προλάβει τους επίδοξους hackers.

[James Charles – Tati Westbrook: Γιατί το σκάνδαλο τους ίσως αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το διαδίκτυο;
]

Έτσι, ανάρτησε τη φωτογραφία από το μπάνιο του λέγοντας «γεια, έχω και πάλι τον λογαριασμό μου. Σε περίπτωση που με χακάρουν ξανά, αυτή είναι η μοναδική μου γυμνή σέλφι. Δεν μπορείς να με απειλήσεις τώρα. Get a life».

Αρκετοί στα σχόλια αναρωτήθηκαν γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση ο 20χρονος και σχολίασαν  με ύφος απέχθειας ως προς το θέαμα. Ο Τσαρλς ανταπάντησε με μια επεξεργασμένη εκδοχή της φωτογραφίας, με μια φωτογραφία του Αμαζονίου να καλύπτει τα οπίσθια του, η οποία έγραφε ότι «πρέπει να σβήσουμε τις φωτιές στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, ειδάλλως θα πεθάνουμε».

Με λίγα λόγια, το έκανε ακόμα χειρότερο σε σχέση με το πρωτότυπο θέαμα.

pic.twitter.com/h1joiFt1tA

James Charles (@jamescharles) August 25, 2019

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται σε μια στιγμή όπου το σύμπαν των social media influencers έχει αλλάξει άρδην και οδηγείται σε μια συνθήκη όπου τέτοιο υλικό θα αποτελεί την σταθερά και θα τους τοποθετήσει για τα καλά σε θέση ανώτερη των celebrities που κατέκτησαν αυτόν τον τίτλο βάση κάποιας ουσιαστικής επαγγελματικής ιδιότητας.

* Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα