Ντέιβιντ Λέτερμαν: «Με πήρε τηλέφωνο ο Ταραντίνο και μου έλεγε πως θα με σκοτώσει, ο τύπος ήταν κλινικά χαζός»

15:57 7/2/2020 - Πηγή: People

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν ήταν για χρόνια ο πιο θρυλικός παρουσιαστής της late night ζώνης στην Αμερική. Το 2015 αποχώρησε και στη θέση του ήρθε ο Στίβεν Κολμπέρ. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Λέτερμαν είναι στον κόσμο του Netflix και συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία. Την Τρίτη ο Λέτερμαν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Desus and Mero στο Youtube κι εκεί είχε να πει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που περιλαμβάνει

τον σήμερα φίλο του Κουέντιν Ταραντίνο.

Στην Αμερική μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος να ξεκινήσει μια φιλία είναι από τσακωμό ή έντονη παρεξήγηση. Έτσι συνέβη και με τον Λέτερμαν και τον Ταραντίνο.

Ήταν πριν από 18-19 χρόνια όταν ο Λέτερμαν είχε καλεσμένη στην εκπομπή μια ηθοποιό, η οποία είχε πάει με τη φίλη της. Και κάποια στιγμή αναφέρθηκε πως η φίλη έβγαινε με τον Ταραντίνο. Τότε η αντίδραση του Λέτερμαν ήταν παρεξηγήσιμη, αλλά στο πλαίσιο του χιούμορ που κάνουν οι παρουσιαστές στις ΗΠΑ.

«Όχι, δεν βγαίνεις με τον Ταραντίνο. Πες μου πως λες ψέματα» είχε πει ο Λέτερμαν.

Αυτό που ακολούθησε είναι χολιγουντιανό και βγαλμένο από Pulp Fiction.

«Με πήρε τηλέφωνο την επόμενη ημέρα και άρχισε να μου φωνάζει, να ουρλιάζει. «Θα σε σπάσω στο ξύλο μέχρι να πεθάνεις, θα σε σκοτώσω. Έρχομαι αύριο στη Νέα Υόρκη και θα σε σαπίσω στο ξύλο. Πώς μπορείς να μιλάς έτσι για εμένα;» μου είπε. Κι εγώ του απάντησα «Κουέντιν, μισό λεπτό. Θα πάρω τηλέφωνο τον παραγωγό μου να είναι στην άλλη γραμμή, γιατί αυτό είναι πολύ καλό. Θέλω κάποιον να είναι μάρτυρας.

Τους συστήνω, ο Κουέντιν επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια, είναι ένας εξοργισμένος κλινικά χαζός. Πώς θέλεις να το κάνουμε; Με ρόπαλα ή με μπουνιές;» και μου απαντάει «Δώσε μου ρόπαλο και θα σε διαλύσω». Του λέω τότε «Ωραία, πότε μπορείς να έρθεις, πότε σε βολεύει» και λέω στον παραγωγό μου να του ναυλώσουμε ένα ελικόπτερο για να έρθει. Δεν εμφανίστηκε τελικά. Είχαμε καιρό να τον ακούσουμε. Χρόνια μετά ο Κουέντιν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για να προωθήσει το Inglourius Basterds.

Είναι λοιπόν στο καμαρίνι και κανονικά δεν γνωρίζω τους καλεσμένους από πριν. Αλλά εν προκειμένω πήγα εκεί, τον χαιρέτησα, ήταν με τον μάνατζερ του. Του είπα «θυμάσαι που είχες πει ότι θα με δείρεις και είχαμε ετοιμάσει ένα ελικόπτερο κι ένα ρόπαλο;» και τότε του λέω «μου χρωστάς μια συγγνώμη». Ο Κουέντιν έκανε ότι δε θυμόταν, όμως ο μάνατζερ του του έλεγε στο αυτί «απλά ζήτα συγγνώμη Κουέντιν, είμαστε 5 λεπτά πριν ξεκινήσει η εκπομπή». Τελικά ζήτησε συγγνώμη, αλλά χωρίς να είναι σίγουρος»

Keywords
Τυχαία Θέματα