Μύκονος: Σερβίροντας ξυπόλητοι, με φουσκάλες στα πόδια – Η απίστευτη καταγγελία από το κοσμοπολίτικο νησί

16:54 30/7/2019 - Πηγή: People

Δεν είναι λίγες οι καταγγελίες που αφορούν τη Μύκονο φέτος και δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις εξωφρενικές τιμές των καταστημάτων του νησιού, αλλά και με τις συνθήκες εργασίας των ανθρώπων που δουλεύουν για σεζόν εκεί.

Έτσι σύμφωνα με την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας και προέρχεται από έναν νεαρό σερβιτόρο, εργαζόμενο σε επιχείρηση του νησιού, ο ίδιος και οι συνάδελφοι του είναι υποχρεωμένοι να σερβίρουν ξυπόλητοι πάνω στην καυτή άμμο, γιατί έτσι το υπαγορεύει το

Beach bar στη Μύκονο υποχρεώνει τους σερβιτόρους να περπατούν ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο, γιατί έτσι είναι το κόνσεπτ..!

Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από άρθρο του protagon.gr και του Γιάννης Δεβετζόγλου αναφορικά με τις συνθήκες εργασίες στο νησί της Μυκόνου. Η πληροφορία, όπως εξηγεί στο ίδιο άρθρο έφτασε στη διάθεσή του από φίλο του γιατρό, που εργάζεται στο νησί.

«Ήρθε το παλικάρι με φουσκάλες στα πόδια. Του είπα να σταματήσει από τη συγκεκριμένη δουλειά», του είπε είπε ο γιατρός.

«Οπως μου εξήγησε ένας, τα λεφτά είναι καλά. «Μπορεί να φτάσεις και 60 ευρώ και 70 ευρώ την ημέρα. Αυτό είναι το concept και αν έχεις ανάγκη το κάνεις…» Ομως ποιος ιδιοκτήτης πάτησε με τόσο άγριο και απάνθρωπο τρόπο στην ανάγκη του άλλου και τον υποχρέωσε να περιφέρεται ξυπόλητος στην καυτή άμμο τόσες ώρες για το concept; Ακόμη και αν ο εργαζόμενος δεν έχει σώας τα φρένας ή έχει μεγάλη ανάγκη, είναι σωστό να δουλεύει σε αυτές τις συνθήκες; Να πονάει για να βγάλει τα λεφτά του;»

Τα καλύτερα ήρθαν όταν ο αρθρογράφος θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση και όταν αναρωτήθηκε για το αν αυτές οι πληγές κλείνουν και σκληραίνουν μετά από κάποιες μέρες, ώστε να μην υποφέρουν οι εργαζόμενοι εκεί…

ΠΗΓΗ: Protagon.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα