Μισέλ Ομπάμα και Τζούλια Ρόμπερτς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τα νέα κορίτσια στην Άπω Ανατολή

11:02 3/12/2019 - Πηγή: People

Από τις ημέρες της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Μισέλ Ομπάμα είχε φροντίσει να αναπτύξει δράση που άρμοζε στον θεσμικό της ρόλο, αλλά και στα δικά της θέλω, στη δική της ατζέντα. Άλλωστε, γνώριζε πως κάποια στιγμή δεν θα ήταν στο Λευκό Οίκο. Αυτό θα σήμαινε πως θα σταματήσει τη δράση της; Όχι βέβαια. Η δράση της περιστρέφεται γύρω από την ανθρωπιστική βοήθεια και την προσπάθεια καλυτέρευσης της ζωής ανθρώπων σε χώρες του κόσμου που τα πράγματα είναι δύσκολα.

Τέτοιες περιοχές είναι το Βιετνάμ και η Μαλαισία, ιδίως σε επίπεδο γυναικών. Οι γυναίκες εκεί δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση από μικρές και δεν τους δίνονται τα απαραίτητα ερεθίσματα για να αναπτυχθούν και να ξεφύγουν από τον πρωτογενή τομέα.

Γι΄αυτό η Μισέλ Ομπάμα, στο πλαίσιο των δράσεων του Obama Foundation’s Girls Opportunity Alliance, θα ταξιδέψει μαζί με την Τζούλια Ρόμπερτς, μια έτερη ισχυρή γυναικεία φυσιογνωμία, στις δύο προαναφερθείσες χώρες, με σκοπό να συνομιλήσουν με οργανώσεις και ανθρώπους που ασχολούνται με την γυναικεία εκπαίδευση.

Μάλιστα, στη Μαλαισία διοργανώνεται στις 10-14 Δεκεμβρίου ένα συνέδριο 33 χωρών που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά του Ειρηνικού και στον Ινδικό Ωκεανό. Εκεί η Μισέλ Ομπάμα και η Τζούλια Ρόμπερτς θα μοιραστούν την εμπειρία τους από την πορεία τους προς την επιτυχία και το σημείο στο οποίο βρίσκονται σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μισέλ Ομπάμα, Τζούλια Ρόμπερτς, Άπω Ανατολή,misel obama, tzoulia roberts, apo anatoli